Menu

Du køber sikkert

Du køber sikkert

 

Vores mission er at give alle kunder det højeste sikkerhedsniveau og garantere, at de er tilfredse med deres køb. Vi arbejder konstant på sikkerhedsfunktionerne i onlinebutikken, hvilket bekræftes af adskillige certifikater og kvalitetsmærker. Find ud af, hvorfor du skal vælge os.

 

Trusted Shops - vi har Trusted Shops Kvalitetsmærke, som kun tildeles onlinebutikker, der lever op til høje standarder for kundeservice. Specialisterne fra Trusted Shops-teamet kontrollerer i løbet af revisionen flere end 100 forskellige kriterier, baseret på national og europæisk lovgivning om online shopping og under hensyntagen til de aktuelle bestemmelser fra tilsynsmyndighederne, der regulerer e-handel. Butikker, der er tildelt Trusted Shops Kvalitetsmærke, har en pengene-tilbage-garanti i tilfælde af manglende levering eller manglende tilbagebetaling efter bestillingsfortrydelse.

 

Certifikat Pålidelig VIrksomhed (Rzetelna Firma)- vi har det polske certifikat som tildeles virksomheder, der opfylder kravene i det Etiske Kodeks med hensyn til forretningens ærlighed, pålidelighed og troværdighed.

 

SSL-certifikat - dine data er fuldt krypterede, når de sendes til os, hvilket gør dem hemmelige for uautoriserede personer. Det gør dine data sikre.

 

Returnering af varer uden angivelse af årsag - vi overholder bestemmelserne i den polske lovgivning, så du har altid 15 dage fra modtagelsen af pakken til at returnere varerne.

 

Virksomhedens pålidelighed - vi har været på markedet uafbrudt siden 2009. Vores team består af over 100 specialister fra en række forskellige områder. Motorcykler er vores største passion.

 

Beskyttelse af personoplysninger - vi overholder reglerne om beskyttelse af personoplysninger i henhold til polsk lovgivning. Dine data er sikre hos os.

 

Spor din pakke når som helst - når din pakke er blevet sendt, modtager du et fragtbrevsnummer og en webadresse, hvor du kan spore din pakkes status.