Menu

Om os

Om osVi er her for entusiaster af historiske tohjulede, nybegyndere og eventyrere, de elsker hurtig kørsel, men også at tage gennem mudrede stier. Vi er her, så alle, uanset motorcykel, kan finde alt, hvad de har brug for. Alting begynder et sted. Derfor ved vi, hvor svært det kan være at komme i gang, især med at vælge de rigtige dele og det rigtige udstyr, tilbehør, hjelm eller motorcykeltøj. Iblandt os har vi nu succesfulde enduro-kørere, entusiaster af hurtige motorcykler, turister og lidenskabelige gør-det-selv mænd, der tilbringer lange aftener i garagen. Og hver af os er der for at dele vores viden og erfaring med dig.Hvordan startede det?Vi startede med et lille loftsrum i familiehjemmet. På det tidspunkt var grundlæggeren af butikken stadig i gymnasiet, og Gmoto-sortimentet var begrænset til dele til flere modeller af vintage motorcykler. Virksomheden blev registreret i 2009, men det var først i 2013, at gennembruddet skete, da grundlæggeren af butikken slog sig sammen med sin ældre bror, som vi skylder automatiseringen af butikken.I øjeblikket har vi næsten 2.000.000 produkter til over 335 mærker, og vores team består af over 100 specialister. Gmotos hovedkvarter er ikke kun et moderne lager, takket være hvilket vi hurtigt kan opfylde ordrer, men også en stationær MC-butik i Polen og kontorer fulde af motorcykelentusiaster.Hvorfor skulle du vælge os?

 

Meget har ændret sig siden 2009, men vores værdier forbliver de samme. Vi husker stadig, hvad var vores motivation, da vi oprettede Gmoto, og vi dyrker den konstant. Oplev vores fordele!Hurtig levering

 

Hver ordre, uanset dens værdi, er lige vigtig for os, og derfor samarbejder vi med de bedste leverandører - DPD og InPost. Sammen leverer vi pakker til alle hjørner af Polen og andre steder hurtigst muligt.

 

Shopping tilfredshed

 

For os er du kunde hele tiden – også efter modtagelse af ordren, så hvis det viser sig, at det købte produkt "ikke er det", kan du hurtigt returnere eller bytte varerne gratis ved hjælp af den Venlige Formular. Vi bekymrer os om din shopping tilfredshed, så du kan stole på os!

 

Omfattende tilbud

 

Vi tilbyder næsten 2.000.000 produkter. Det betyder, at du ikke kun finder dele og tilbehør til reparation og service af din motorcykel, men også alt for dig selv - hjelm, tøj, støvler, gadgets og meget mere! Hver dag tilføjer vi produkter og udvider sortimentet med nye mærker. Takket være dette behøver du ikke handle i flere butikker, hvilket sparer leveringsomkostninger.

 

Ekspertrådgivning

 

Uanset om du har brug for et nyt batteri, ønsker at vælge den perfekte jakke til din kommende rejse eller deltager i din første enduro-konkurrence og ikke ved, hvor du skal starte - du kan stole på os! Over 100 specialister venter på dine spørgsmål og er klar til at vælge de bedste produkter til dig.