Menu

Min konto hos Gmoto

Er kontoen gratis?

 

Ja, kontoen er gratis. Vi opfordrer dig til at oprette kontoen i vores butik til altid at have adgang til din ordrehistorik og gøre det endnu nemmere at foretage køb.

 

Hvordan opretter jeg en konto?

 

Oprettelse af en konto er enkel og tager kun et par minutter. Sådan gør du:

 

  1. Klik på ikonet med en person. Du kan finde det i øverste højre hjørne af skærmen ved siden af indkøbskurven og søgeikonet.

  2. Klik på knappen "Registrer", som du finder under indskriften "Du har ikke en konto".

  3. Udfyld felterne "Forsendelsesoplysninger" og "Kontakt". Feltet "Virksomhed/institution" er valgfrit, du behøver ikke at udfylde det.

  4. Klik på "Tilmeld", og du er færdig! Vi sender en automatisk genereret kontoadgangskode til den angivne e-mail-adresse. Du kan ændre den, første gang du logger ind på din konto.

 

Hvordan ændrer jeg mine kontooplysninger?

 

Hvis du vil ændre dine oplysninger, skal du logge ind på din konto og gå til mærken "Mine oplysninger". Her kan du ændre leveringsadresse, kontaktoplysninger og fakturaoplysninger. Når du har indtastet de nye data skal du sørge for at klikke på knappen "Gem".

 

Hvordan ændrer jeg adgangskoden til min konto?

 

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du logge ind på din konto, gå til mærken "Adgangskode" og udfylde felterne under "Nulstil adgangskode". Når du har indtastet din nye adgangskode, skal du klikke på knappen "Skift adgangskode ".