Menu

Udmærkelser og certifikater

Priser og certifikater

 

Vi udvikler og forbedrer hele tiden vores onlinebutik, som vores kunde også bemærker! I årevis har vi vundet priser og udmærkelser i de største ranglister af onlinebutikker.

 

Førstepladsen i kategorien "Automotive" i Opineo-ranglisten - i 2018 og 2022 vandt vi førstepladsen i kategorien "Automotive" i den prestigefyldte polske Online Store Ranking organiseret af Opineo, og slog ikke kun andre MC-butikker, men også onlinebutikker med bildele og dæk.

 

Udmærkelse i kategorien "Bedste onlinebutikker" i Opineo-ranglisten - i 2021 vandt vi en udmærkelse i kategorien "Bedste onlinebutikker" i den prestigefyldte rangordning af onlinebutikker 2021, arrangeret af Opineo. Vi skilte os ikke kun ud fra motorcykel- og bilbutikker, men også fra onlinebutikker fra andre industrier.

 

Andenpladsen i kategorien "Automotive" i Opineo-ranglisten - i 2016 vandt vi andenpladsen i kategorien "Automotive" i den prestigefyldte Online Store Ranking arrangeret af Opineo. Vi skilte os kun ud fra andre MC-butikker, men også fra leverandører af bildele og dæk.