Menu

Betalinger og fakturaer

Hvordan betaler jeg for min ordre?

 

I vores onlinebutik kan du bruge en række metoder til at betale for din ordre. Udforsk dem alle, og vælg den mest bekvemme måde at betale for dine produkter på.

 

  • Online overførsel - den mest populære betalingsmetode. Efter du har valgt din bank, vil du blive omdirigeret til en login-side og derefter betale for din ordre med et enkelt klik. Fordelen ved denne metode er, at betalingen krediteres på ingen tid, hvilket betyder, at vi hurtigt kan fortsætte med din ordre.

  • Google Pay

  • Kontant ved levering - du betaler for din ordre kontant ved modtagelse af pakken.

  • Betalingskort - sikker betaling med betalingskort.

  • Traditionel overførsel - du overfører pengene til vores konto direkte fra din bankkonto eller indbetaler dem i din bank/på dit posthus. Når du vælger denne betalingsmetode, er ordren betinget af, at betalingen er registreret på vores bankkonto.

  • PayPal - en populær elektronisk betalingsmetode verden over.

 

Kan jeg få en momsfaktura?

 

Ja, du kan modtage en momsfaktura for hvert produkt, vi sælger. Det eneste, du skal gøre, er at markere den relevante mulighed, når du afgiver din ordre. Vores momsfaktura er baseret på virksomhedens navn, adresse og momsnummer. Du vil modtage en momsfaktura via e-mail i elektronisk form.

 

 

Hvad gør man, når en momsfaktura indeholder fejl?

 

Hvis momsfakturaen indeholder fejl, bedes du skrive til os på [email protected]. I din e-mail skal du angive fakturanummeret og den fejl, der vises på den. Vores specialist vil give dig de næste skridt som svar.

 

Vi vil gerne informere dig om, at det ikke er muligt at udstede en momsfaktura på baggrund af en kvittering, og at korrektionen af en faktura under returnering af varer indebærer en automatisk bekræftelse af underskrivelsen af den korrigerende faktura og dens accept.