Menu

Snescooter

Kan du lide at være vild i sneen? Det kan vi også! Vi har sammensat et udvalg af dele, tøj og tilbehør for at sikre, at ingen forhold bliver en udfordring for dig.

De mest populære produkter

Hjelme

Kan du lide at give den gas på en snescooter? Glem ikke din sikkerhed! En snescooterhjelm vil beskytte dit hoved i tilfælde af et fald eller en kollision med naturen, og den vil også øge komforten på din tur. Modeller, der er udstyret med en beskyttende krave og en særlig forrude, der reducerer fordampningen, er absolut et must, når du kører under vanskelige vejrforhold. Se vores udvalg af snescooterhjelme (vi har hjelme fra bl.a. Leatt, Fox og Airoh), vælg din yndlingsmodel, og lad dig rive med af det hvide vanvid!

Vintertøj

Vintertøj til snescootere vil forandre din snescooteroplevelse. Specialdesignede jakker, bukser og vinterdragter øger den termiske komfort og reducerer indtrængen af sne eller regn i de indre lag af tøjet. Moderne membraner, forlængede ærmer, snoretræk og aftagelig isolering fungerer godt selv i de laveste temperaturer. Tjek vores udvalg af vintertøj til snescootere, og kør vildt i sneen med en komfort som aldrig før!

Brille

Snescooterbriller giver dig tilstrækkelig øjenbeskyttelse, godt udsyn og god termisk komfort. Når alt kommer til alt, vil ingen, der kan lide at gå amok i sneen, have lyst til at knibe øjnene sammen, mens de kører i smukke naturomgivelser. I vores sortiment finder du snescooterbriller fra bl.a. Leatt, Just1, Leoshi, Progrip og Thor. Kort sagt, det ypperste inden for producenter af denne type tilbehør. Vælg din yndlingsmodel, start din snescooter, og kør ud på din yndlingsrute!

Beskyttere

Snescooterbeskyttere er den nemmeste måde at komme sig over et fald på, når du kører snescooter i hvidt pulver. Albuer, nakke, knæ, bryst, ryg eller haleben er bare nogle af de dele af din krop, der vil takke dig for at investere i kvalitetsbeskyttere. Vi har sammensat et omfattende udvalg af snescooterbeskyttere til dig fra de bedste producenter. Leatt, Pod, Progrip, Polisport og Thor er bare begyndelsen. Sammensæt et sæt beskyttere, vælg et sted med det bedste puddersne, og kast dig ud i det hvide vanvid!

Rygsække

En snescooterrygsæk er et absolut must-have, hvis du skal ud på en lang tur eller planlægger at bruge et par timer på at lege i det hvide pulver. Den kan rumme ekstra handsker, en termokande med varm te, snacks og et sæt vigtigt værktøj - ting, du altid bør have ved hånden, når du kører snescooter. Vores sortiment omfatter snescooterrygsække fra bl.a. Thor, Oxford, Rebelhorn, Shad og SW-Motech. Vælg den bedste rygsækmodel, og kom ud på sporet. Vi håber, du vil huske det i lang tid!

Tilbehør

Snescootertilbehør giver dig mulighed for både at øge komforten på din tur (herunder håndbeskyttere og varmere/styr, varmemåtter til sofaen, beskyttelsesglas og passagerhåndtag) og opbevaringen af din maskine under sommerens stilstand (herunder snescooterovertræk). Hvis du skal på en længere tur eller gerne vil have ting med, som ikke nødvendigvis kan være i en rygsæk, er det værd at udstyre din snescooter med vandtætte tasker og andet tilbehør til bagagen. Tjek vores udvalg af tilbehør til snescootere, og bliv eventyrlysten!

Termoaktivt undertøj

Når man kører under vanskelige vejrforhold, spiller hvert lag tøj en vigtig rolle. Lave temperaturer, kraftigt snefald og vindstød er blot nogle af de fænomener, du vil møde bag rattet på din snescooter. Termoundertøj sikrer, at du holder dig varm, regulerer din kropstemperatur og effektivt transporterer sved væk, hvilket giver en bedre kørekomfort. Desuden vil den sømløse konstruktion og de moderne materialer minimere risikoen for gnavesår og dårlig lugt. Se vores udvalg af termoundertøj til snescooterkørsel fra anerkendte producenter (bl.a. Adrenaline, Brubeck, RL og Leoshi), og gå vinteren i møde!

Reservedele

Dynamisk acceleration, topfart og skarpe sving. Hvis det er det, du kan lide ved at køre snescooter, så skal du holde den i upåklagelig teknisk stand. Vi har forberedt et omfattende udvalg af dele (herunder bælter, oliefiltre, startere, krumtapaksler og elektriske komponenter), så du kan udføre enhver reparation og service på din maskine. Se, hvad vi har på lager til dig, gennemfør din bestilling, og kør ud på din yndlingsrute. Adrenalinen er der allerede og venter på dig!