Menu

Chopper - Cruiser

Glansen fra din chopper kan kun dæmpes af solen! Her finder du dele og tilbehør til at reparere eller forbedre din drømmemaskine.

De mest populære produkter

Sko

Motorcykelstøvler til choppere og cruisere skal være stilfulde, komfortable og sikre. Vores sortiment spænder fra klassisk udseende modeller lavet af naturlæder til mere moderne muligheder, der matcher det konstant udviklende look på motorcykler i dette segment. Innovative løsninger, høj kvalitet og et tidløst look er egenskaber, du nemt finder i de chopper- og cruiser-motorcykelstøvler, der er tilgængelige i vores butik.

Tøj

Når du kører på landevejen, er det en god idé at være forberedt på enhver udfordring. Motorcykeltøj til choppere og cruisere vil gøre det meget lettere for dig. Slidstærke materialer, robuste beskyttere og et tidløst look kombineret med multifunktionelle membraner og en behagelig pasform udgør en ideel kombination til lange timer bag rattet på en motorcykel. Motorcykeltøj til chopper og cruiser er oftest lavet af naturlæder, som giver mange års holdbarhed, unik stil og sikkerhed.

Rygsække

Motorcykelrygsækken til din chopper eller cruiser vil gøre dit liv lettere på vejen og under dine daglige ture rundt i byen. Den kan rumme din bærbare computer, dokumenter og andre småting, som du gerne vil have med dig på vejen. En motorcykelrygsæk til chopper og cruiser er både et praktisk tilbehør og en investering i komfort og sikkerhed på motorcyklen. Modeller med integreret camelbak og rygbeskytter er absolut toppen af motorcykelrygsække, som er værd at gå efter for din egen trygheds skyld. Tjek motorcykelrygsække til chopper og cruiser, og kom afsted!

Reservedele

Leder du efter motorcykeldele til din chopper eller cruiser? Så er du kommet til det rette sted! Vi har titusindvis af motorcykeldele til motor, affjedring, bremsesystem, kølesystem, strømsystem og andre komponenter, som du finder på din motorcykel. Du kan vælge mellem originalt udstyr (OEM), udskiftnings- og tilbehørsdele til at forberede din motorcykel til sæsonen og selv den længste tur! Tjek motorcykeldelene til choppere og cruisere i vores butik, og vær klar til ethvert eventyr bag rattet på din maskine!

Dæk

Chopper- og cruiser-motorcykeldækkene i vores shop er en kombination af holdbare materialer, innovative løsninger og attraktivt design. Motorcykeldækkene fra Gmoto giver dig ikke kun mulighed for at køre mange kilometer, de giver også din maskine et godt vejgreb i vådt føre og ser godt ud på krom- og sorte fælge! I vores sortiment finder du motorcykeldæk til chopper og cruiser fra anerkendte producenter som Pirelli, Michelin, Dunlop og Heidenau. Vælg dine foretrukne motorcykeldæk, og kør derhen, hvor du vil!

Akcesoria

Właściciele chopperów i cruiserów uwielbiają wszelkiego rodzaju akcesoria motocyklowe! Uchwyt na kubek, frędzle na końcówki kierownicy, ćwiekowane sakiewki i inne skórzane dodatki doskonale komponują się z chromowanymi, ciężkimi motocyklami. W Gmoto znajdziesz akcesoria motocyklowe, które zawsze chciałeś mieć! Dobierz ulubione gadżety motocyklowe do swojej maszyny i zrób wrażenie na mieście lub zlocie motocyklowym.

Garage-produkter

Reparerer og servicerer du selv din chopper eller cruiser? Så har du brug for tilbehør til at gøre dit værksted til en rigtig garage! Hjulstativer, donkrafte, håndværktøjssæt, absorberende måtter eller specialværktøj (f.eks. et vakuometer til karburatorsynkronisering eller et hjulafbalanceringsstativ) er blot nogle få eksempler på værkstedsprodukter, som du ikke bør gå glip af i dit hjem. Vælg værkstedsprodukter til din kommende reparation eller service, og gør din motorcykel klar til sæsonen!

Livsstil - Casual - Hverdagstøj

Vil du understrege din kærlighed til ethjulede cykler? Motorcykel fritidstøj vil hjælpe dig med at gøre netop det! Du finder T-shirts, sweatshirts, kasketter, sokker og andet tøj, selvfølgelig alle med et motorcykeltema. Et motorcykeltræf, arbejde, en weekend i byen ... Der er mange muligheder for at bære din yndlingsmotorcykel-T-shirt fra Gmoto!

Generelle produkter

Leder du efter motorcykeltilbehør til din chopper eller cruiser? Så er du kommet til det rette sted, for vi har flere tusinde af dem! En forrude til motorcyklen, ekstra forlygter, kvaster til styrenden, en motorcykelmast eller måske et ekstra styr, som du ikke bliver træt i hænderne af at køre langt på? Hos Gmoto finder du bogstaveligt talt alt til din maskine.

Hjelme

Flerlagsskal lavet af moderne fibre, støddæmpende polstring, DD- eller mikrometrisk fastgørelse, antibakteriel polstring, attraktiv lakering... En motorcykelhjelm til en chopper eller cruiser skal være sikker, komfortabel og stilfuld! Hos Gmoto finder du motorcykelhjelme, der opfylder alle disse krav. Du kan vælge mellem en lang række skaller fra de bedste producenter i verden, herunder Bell, Airoh, SHOEI og HJC.

Undertøj

Termoundertøj til motorcykelkørsel giver dig mulighed for at øge din termiske komfort, når du kører i dårligt vejr. Det vil køle din krop i varmt vejr (nogle modeller reducerer den oplevede temperatur med så meget som 1 grad Celsius!) og give dig ekstra varme på kolde og regnfulde dage (merinouldssæt anbefales især). Desuden kan termoundertøj bruges til andre aktiviteter (herunder skiløb, cykling, løb og trekking), så det kan bruges hele året rundt. Vælg det bedste termoundertøj til motorcykelkørsel, og kom ud af huset. Eventyret venter på dig lige uden for døren!

Bagage

Drømmer du om at rejse ind i solnedgangen? Selvfølgelig gør du det! Du skal bruge motorcykelbagage for at gøre din chopper eller cruiser til en rigtig roadcruiser. Du finder bl.a. sidetasker, centrale kufferter, tank- og gaffeltasker (også kendt som penalhuse), motorcykelrulletasker og mange andre løsninger, som giver dig mulighed for at transportere alt dit udstyr sikkert og komfortabelt. Se vores udvalg af motorcykelbagage til chopper- og cruiser-maskiner, og tag afsted på dit livs eventyr!

Handsker

Hænderne har det ikke nemt, når man kører på motorcykel. Regn, vindtryk og frost efter årstiden betyder, at du ikke længere kan betjene udstyret frit, og det er ikke længere sjovt at flytte cyklen. Det er ikke kun farligt (slidte eller trætte hænder øger reaktionstiden), det er også ubehageligt. Motorcykelhandsker til din chopper eller cruiser vil hjælpe dig med at ændre dette. Giv dine hænder beskyttelse mod skader og dårligt vejr, og kom afsted!

Udstødningssystem

Kan du godt lide den fede lyd fra udstødningen på din motorcykel? Tro os, det kan blive endnu bedre! De motorcykellyddæmpere til chopper og cruiser, som du finder i vores butik, er skabt med fremragende lyd og perfekt design for øje. Vælg mellem flere tusinde lyddæmpere til motorcykler, og forvandl din maskine til et unikt mesterværk!

Brille

Bruger du en åben hjelm? Sørg for at udstyre dig selv med et par gode motorcykelbriller! De vil ikke kun give dig godt udsyn og tilstrækkelig beskyttelse, men de vil også give dig mulighed for at skrue op for din motorcykelstil. Vælg modeller med god ventilation, anti-fordampningsbelægning og blødt skum, der tilpasser sig dit ansigts form, så de sidder behageligt. Tjek vores forslag til motorcykelbriller, og mærk friheden på vejen!