Menu

Cafe Racer

Der er ikke noget bedre end at bygge sin egen motorcykel om og tage den med ud i byen eller på landevejen, når projektet er færdigt. Hos os finder du alt, der får dig til at føle det!

De mest populære produkter

Sko

Caffe racer motorcykelstøvler kombinerer komfort, sikkerhed og tidløst design. Vi har udvalgt de fedeste modeller af motorcykelstøvler i naturlæder og syntetiske materialer fra branchens førende producenter som Shima, Modeka og Broger. Vælg mellem trappers, sneakers og militære motorcykelstøvler, der passer perfekt til cafe racer-motorcykler. Se, hvad vi har forberedt til dig, og kom afsted!

Tøj

Motorcykeltøj til en cafe racer-maskine er en kombination af klassiske materialer (denim og naturlæder passer perfekt til cafe racere), moderne sikkerheds- og komfortløsninger og tidløst design, der aldrig bliver kedeligt! Tjek vores forslag til cafe racer-motorcykeltøj, og kør ud på vejen og fang forbipasserendes og andre motorcyklisters opmærksomhed.

Rygsække

En motorcykelrygsæk er et must, hvis du skal ud at køre eller pendle til arbejde på din motorcykel. En bærbar computer, kamera, dokumenter, regnjakke og et praktisk værktøjssæt er blot nogle få eksempler på ting, du nemt kan have med i en motorcykelrygsæk. Vi har snesevis af motorcykelrygsække til dig, og nogle af dem har virkelig nyttigt ekstraudstyr, såsom en indbygget vandtank (kendt som en camelbak) eller en rygbeskytter. Se, hvad vi har forberedt til dig, og løft komforten på din café-racer til et helt nyt niveau!

Dele

Enhver cafe racer-ejer ved udmærket godt, hvor kompliceret processen med at bygge sådan et projekt er. Vi har forberedt et stort udvalg af motorcykeldele til dig, så du kan reparere den base, du har købt, og derefter servicere og foretage ændringer i cafe racer-bygningen. Se, hvad vi har forberedt til dig, og kom ud at køre i den kommende sæson!

Dæk

Er du på udkig efter virkelig smukke motorcykeldæk til din café-racer? Et, der fuldender dens look, passer perfekt til fælgene og får dit design til at se sammenhængende ud? Hos Gmoto finder du cafe racer-motorcykeldæk fra anerkendte producenter (bl.a. Mitas, Pirelli og Michelin), der er en kombination af høj kvalitet, moderne løsninger og et look, der imponerer! Se vores udvalg af cafe racer-motorcykeldæk, fuldend dit design, og kom afsted.

Tilbehør

Er du ved at bygge din motorcykel om til en café-racer, og leder du efter motorcykeltilbehør til at skabe dit drømmeprojekt? Vi har hundredvis af tilbehør og tilbehørsdele, som giver dig mulighed for at bygge et ægte kunstværk, der vil imponere på gaden og ved motorcykeltræf. Du kan bl.a. finde forlygtebetræk, bænkesæder, sidespejle til styret, støddæmpere og belysningskomponenter i cafe racer-stil. Se, hvad vi har forberedt til dig, gennemfør din bestilling, og flyv til værkstedet for at færdiggøre dit projekt!

Garage-produkter

Er du ved at bygge dit drømmeprojekt, men dit værksted er underudstyret og mangler værktøj? Det er på tide at ændre det! Hos Gmoto finder du et bredt udvalg af specialværktøj (f.eks. vakuometer og afbalanceringsapparat), værkstedstilbehør (f.eks. absorberende måtter, motorcykeldonkrafte, hjulstativer og værkstedsskamler) og alle former for håndværktøj (herunder aftrækkere, skruenøgler, skruetrækkere og momentnøgler). Se, hvad vi har forberedt til dig, udstyr din garage med alt det værktøj og tilbehør, du har brug for, og færdiggør så dit cafe racer-projekt!

Livsstil - Casual - Hverdagstøj

Vil du fremhæve din motorcykelflair på arbejdet eller i skolen? Der er ingen nemmere måde end med en T-shirt eller sweatshirt med motorcykeltema! Her finder du motorcykeltøj til hverdagen, som passer perfekt til din stil. T-shirts, sweatshirts, polo shirts, kasketter og sokker er bare begyndelsen! Se, hvad vi har forberedt til dig, og kom ud i byen i et motorcykeloutfit.

Brille

Kører du med en åben hjelm på din cafe racer? Du har brug for stilfulde motorcykelbriller til at beskytte dine øjne mod regn, vind og insekter, der kommer farende. Her finder du motorcykelbriller i retrostil, som er lavet med sans for de mindste detaljer. Se, hvad vi har forberedt til dig, vælg dine foretrukne motorcykelbriller, og sæt dig bag rattet på din caféracer. Lad eventyret føre dig af sted!

Generelle produkter

Tilbehør til blinklys, omdrejningstællere, motorcykelsofaer og en række andet ekstraudstyr, som du kan montere på din cafe racer, er blot en brøkdel af de produkter, du finder i vores butik. Vi har udvalgt motorcykeldele, tilbehør og værktøj til dig, så du kan færdiggøre dit projekt eller foretage ændringer i det. Se, hvad vi har forberedt til dig, kør ud på vejen, og vis verden din unikke motorcykel!

Hjelme

Hvis du kører en cafe racer, har du brug for en motorcykelhjelm, der ikke bare er sikker og komfortabel, men også stilfuld! Vi har udvalgt åbne, kæbeformede og integrerede motorcykelhjelme i cafe racer-stil til dig, den perfekte tilføjelse til dit motorcykeloutfit til maskiner i denne ikoniske stil. Du finder motorcykelhjelme fra de anerkendte producenter selv, herunder Bell, Lazer, Biltwell og SHOEI.

Undertøj

Skal du ud at køre med din café-racer? Sørg for at have et sæt termoundertøj på for at garantere din termiske komfort. Afhængigt af hvilken model du vælger, vil termoundertøj enten holde din krop varm eller kølig. Varme sæt i merinould er ideelle til tidlig morgenfrost og regnfulde ture, mens åndbart termoundertøj med generøse ventilationspaneler vil aflaste dig i det varmeste vejr. Se vores udvalg af termoundertøj til motorcykelkørsel, og hold dig komfortabel på vejen.

Bagage

Motorcykelbagage til cafe racer-motorcykler handler om tidløst design, materialer af høj kvalitet og høj funktionalitet. Du finder bl.a. bagagerum (i midten og på siden), cykeltasker, rullekufferter og tanktasker. Alt sammen i cafe racer-stil, så det ikke forstyrrer udseendet af dit unikke design! Se, hvad vi har forberedt til dig, vælg dine yndlingsmodeller, og kom af sted. Eventyret venter på dig!

Handsker

Cafe Racer-motorcykelhandskerne holder dine hænder komfortable og sikre, mens du kører på din unikke ethjulede cykel. De vil beskytte dem mod regn, kulde, insekter og vindtryk, og i tilfælde af et fald vil de effektivt beskytte dem mod konsekvenserne af en smertefuld kontakt med asfalten. Tjek vores forslag til motorcykelhandsker til cafe racer-maskiner, og giv dine hænder det højeste beskyttelsesniveau!

Udstødningssystem

Vil du have, at din café-racer skal kunne brøle? Eller leder du efter en lyddæmper til at fuldende udstødningssystemets eller hele motorcyklens look? I begge tilfælde er du kommet til det rette sted! Vi har udvalgt snesevis af lyddæmpere til cafe racer-motorcykler, som ikke bare lyder godt, men også ser lige så godt ud. Se, hvad vi har forberedt til dig, og fuldend dit cafe racer-projekt ved at montere en overjordisk lyddæmper på den!