Menu

Vandscooter

Hurtig cruising langs stranden eller langsom cruising på de masuriske søer? Uanset hvilken stil du foretrækker på din jetski, finder du alt, hvad du behøver for at føle dig godt tilpas på vandet hos os!

De mest populære produkter

Tøj

Når du sætter dig bag rattet på en jetski, længes du efter adrenalin, frihed og sjov. Vil du føle det fuldt ud? Udstyr dig selv med tøj til vandscootere! Komfort og bevægelsesfrihed samt termisk komfort, så intet vejr eller vandtemperatur skræmmer dig, er blot begyndelsen på fordelene. Afhængigt af vandmassen og aktiviteten kan du vælge en våddragt, en neoprendragt eller en langærmet termo-T-shirt. Det er også værd at tage handsker med til vandscooteren, så du får en bedre fornemmelse af maskinen, og en vest og hjelm for at maksimere sikkerheden på vandet. Tjek vores tøj til vandscootere, og få lidt sjov på vandet!

Tilbehør

Tilbehør til vandscootere giver dig ikke kun mulighed for at nyde sejladsen på forskellige vandområder, men gør det også muligt for dig at lægge din maskine komfortabelt og sikkert til kaj i marinaen og transportere den. Et anker, et slæbetov og kofangere er et must for enhver vandscooterejer. Vil du gå til det næste niveau? Udstyr dig selv med vandtætte tasker og ekstraudstyr (f.eks. fremragende håndtag). Se det store udvalg af tilbehør til vandscootere, kompletter dit eget udstyr, og lad dig rive med på vandet!

Reservedele

En vandscooter har brug for reservedele og driftsvæsker af høj kvalitet. Når alt kommer til alt, vil en forsømt maskine, der i lang tid har bedt om et motoreftersyn eller olieskift, ikke betale dig tilbage med fuld ydeevne på vandet. Derfor har vi forberedt et omfattende udvalg af komponenter (herunder rotorer, turbiner, pakninger, startere og krumtapaksler) og væsker, som du kan bruge til at bringe din jetski i perfekt stand. Se, hvad vi har forberedt til dig, gennemfør din bestilling, og nyd din vandscooter i funktionsdygtig stand på dit yndlingsvandområde.