Menu

ATV - Quad

Mudder, sand og sten - det er det, vi kan lide ved udendørslivet! Hvis du også kan lide det, er du kommet til det rette sted. Her finder du dele til din quad og ATV samt tøj, sko og tilbehør til at dyrke din offroad-passion.

De mest populære produkter

Sko

Du kører offroad, så du er godt klar over, hvor hårdt dine fødder og skinneben kan blive belastet, når du er derude og bliver varm i timevis. En quad/ATV-støvle handler ikke kun om at have en stiv sål, der giver dig fast støtte og behagelig gearing, den handler også om at beskytte dine ben fuldt ud, når du falder eller bryder gennem udfordrende terræn. Quadsko skal være robuste, komfortable og holdbare. Når alt kommer til alt, er der ikke noget mere krævende miljø for fodtøj end off road. Tjek vores udvalg af quad/ATV-støvler fra de bedste producenter i branchen. En række modeller fra mærker som Fox, Gaerne, Leatt og Thor venter på dig.

Tøj

Når du kører offroad, må du ikke glemme det rigtige tøj. ATV-tøj sikrer, at du er beskyttet i tilfælde af et fald, og det beskytter dig effektivt mod de overraskelser, som offroad kan byde på. ATV-tøj handler også om kørekomfort og fuldstændig frihed. Uanset om du kører gennem krattet eller sætter en ny rekord på banen, er der intet, der kan stoppe dig! Tag et kig på vores udvalg af quadtøj, og gør dig klar til offroad med tøj, der holder dig sikker, komfortabel og stilfuld, når du får det varmt.

Brille

Quadbriller er et must-have for enhver offroad-fan. De beskytter dig mod mudder og sten, der flyver under hjulene på andre køretøjer, og beskytter dine øjne mod grene, buske og andre naturelementer, der vil gøre dig fortræd, mens du markerer sporet. Briller til quad/ATV skal være behagelige, passe perfekt og være holdbare. Når alt kommer til alt, er der ikke noget blødt spil i marken! Desuden er det en god idé at vælge en model med et visir, der ikke dugger, når du kører i regnvejr eller anstrenger dig hårdt, så du får maksimalt udsyn.

Rygsække

En quad-rygsæk er den nemmeste måde at tage det mest nødvendige med sig i terrænet. Vand, proviant, navigation eller ekstra handsker er bare nogle af de ting, du bør have ved hånden, når du kører offroad. Desuden tilbyder nogle quad/ATV-rygsækmodeller meget mere end bare transportplads. En certificeret rygbeskytter, som øger din sikkerhed, når du bliver varm i terrænet, eller en rummelig camelbak, så du kan genopfylde dine væsker uden at stige af maskinen, er blot nogle af de ekstra ting, du bør overveje, når du vælger en rygsæk til din quad.

Reservedele

Det er ikke svært at finde en ny fejl, når man kører i terræn eller på en motocrossbane. Motor, affjedring, bremser og gearkasse er blot nogle af de komponenter på en quad, der får tæsk i terrænet. Hvis du vil have en sikker, komfortabel og fornøjelig tur, bør du fokusere på systematisk service og udbedre alle fejl løbende. Så tag din quad på værksted, gør brug af vores omfattende database med quad-dele, og nyd en fuldt funktionsdygtig maskine. Du finder reservedele til quads og ATV'er fra både mærkevareproducenter og budgetmodeller, som f.eks. kinesiske quads i 50, 125 og 250 ccm-klassen.

Dæk

Off-road, trækkraft tæller! Quad- og ATV-dæk garanterer fuld kontrol over køretøjet, effektiv opbremsning og evnen til at ændre retning aggressivt. Uanset hvor du bruger din ATV (asfalt, motocrossbane eller offroad) og dit yndlingsunderlag (mudder, sand, sten eller sne), kan du finde ATV-dæk, der opfylder dine behov. Anerkendte producenter (herunder ITP, Duro, SUNF og JOURNEY), høj kvalitet og holdbare materialer er blot begyndelsen på listen over fordele ved de quad- og ATV-dæk, du finder hos Gmoto!

Tilbehør

Får du det varmt i marken? Så ved du godt, at alt kan ske! Hvis du vil være klar til alle overraskelser under offroad- og motocross-ture, bør du udstyre dig med quad-tilbehør. Spil, værktøjstilbehør, ankre, trækremme eller krogbeslag er bare begyndelsen på den lange liste af quad-tilbehør, du finder hos Gmoto. Vælg det quad-tilbehør, du har brug for, og kør ud i terrænet. Eventyret venter!

Hjelme

En quadhjelm er en vigtig ting, du bør tage med dig ud i terrænet. Den vil effektivt beskytte dit hoved mod skader under et fald, give dig mulighed for at holde dine beskyttelsesbriller på plads og beskytte dig mod grene eller sten, der flyver ud under hjulene på andre køretøjer. Frem for alt skal en quad/ATV-hjelm være sikker (certificering er et must!), komfortabel og godt ventileret, så du har det behageligt under krævende kørsel i varmt vejr. Vi har forberedt et udvalg af quadhjelme til dig fra velrenommerede producenter, herunder Leatt, Airoh, IMX, Bell og Thor.

Termoaktivt undertøj

Termoundertøj giver dig mulighed for at holde varmen, mens du cykler på kolde, varme og regnfulde dage. De mest avancerede modeller, syet af innovative fibre, reducerer temperaturen ved kroppen med helt op til 1 grad celsius, mens tykkere termoundertøj lavet af merinould varmer kroppen selv under ekstreme vejrforhold. Termoundertøj betyder også friskhed (sølvioner reducerer væksten af lugtfremkaldende bakterier) og ingen gnidninger (takket være den sømløse konstruktion), hvilket også øger fornøjelsen ved off-road quad-kørsel.

Bagage

Skal du ud i terrænet i lang tid? Så er det værd at investere i et bagagerum eller en rollbag til din quad! En rummelig central kuffert eller rollbag til din ATV er en simpel opskrift på at have alt det nødvendige udstyr med dig på dine offroad-eventyr. Skiftetøj, transportremme, reb og andet tilbehør er bare nogle af de ting, du kan transportere sikkert i bagage, der er designet med quads og ATV'er i tankerne. Se vores udvalg af centrale kufferter, rollbags og bagagetasker til quad/ATV'er, som ikke lader sig skræmme af noget offroad-eventyr.