Menu

til en Sportsmotorcykel

Hurtige sving og endnu hurtigere lige strækninger - det kan vi også lide! Til alle fans af sporty kørsel har vi forberedt et tilbud, hvor de kan finde alt til sig selv og deres motorcykel.

De mest populære produkter

Tøj

Højhastighedssving i bjergenes serpentiner? En tur på racerbanen? Hvis du ejer en sportsmotorcykel, vil du komme ud for mange situationer, hvor robust motorcykeltøj vil være praktisk. Tøj til en sportsmotorcykel skal være robust, komfortabelt og frem for alt sikkert. Certificerede beskyttere, en rygbeskytter, sliders eller tykt naturlæder er bare begyndelsen. Moderne sportsmotorcykeltøj har også aramidfibre, multifunktionelle membraner og dobbelte eller tredobbelte sømme. En sådan kombination gør en motorcykeldragt eller en sportsjakke i læder til en beklædning, der garanterer håndgribelig beskyttelse mod slid og jord, som ingen motorcyklist drømmer om.

Sko

Støvler til en sportsmotorcykel skal være lette, holdbare og sikre. Når alt kommer til alt, er det på disse maskiner, at vi når de højeste hastigheder og derfor står over for den største fare under et styrt. Når du vælger sportsmotorcykelstøvler, skal du sørge for at tjekke, at de har certificerede beskyttere og glidere til at beskytte dine fødder og skinneben mod stød og andre konsekvenser af et fald. Det er tilrådeligt at vælge modeller lavet af tykt naturlæder eller moderne syntetiske materialer. Uanset materialet vil din komfort helt sikkert blive forbedret af den vandtætte og skridsikre sål. Skal du på en længere tur med din sport? Sørg for at udstyre dig med sportsmotorcykelstøvler, der tørrer hurtigt og garanterer god luftcirkulation.

Rygsække

En motorcykelrygsæk er et uundværligt tilbehør, som enhver motorcykelfan bør have i sin garderobe. Den har en transportfunktion (du kan bære din bærbare computer, kamera og dokumenter til daglig og have plads til et praktisk værktøjssæt eller proviant, når du er ude at køre), men nogle modeller af motorcykelrygsække tilbyder meget mere. En certificeret rygbeskytter for øget sikkerhed i tilfælde af fald eller en camelbak, så du ikke behøver at stoppe for at fylde op, overtrumfer klassiske rygsække med hensyn til funktionalitet. Du kan selv se, at en motorcykelrygsæk er en konkret bekvemmelighed, når du kører på ethjulet cykel. Desuden kan den effektivt fuldende dit motorcykel-look! Når du tager den med i byen, understreger du din kærlighed til motorcykler.

Reservedele

Sportscykler får som regel mange tæsk på vejen. Det er ikke så mærkeligt, for de er trods alt designet til at give føreren en solid dosis spænding! Men glem ikke, at hurtig kørsel, spændende acceleration og hurtige temposkift er en stor belastning for motor, affjedring, bremser og andre systemer på din maskine. Derfor giver det mening at vælge motorcykeldele af høj kvalitet og fra en gennemprøvet kilde. Hos Gmoto finder du dele til sportsmotorcykler fra anerkendte producenter, så du kan sprede dine vinger både på vejen og på racerbanen. Ved at vælge at købe motorcykeldele fra anerkendte mærker, sikrer du din sikkerhed, komfort og nydelse. Når alt kommer til alt, er der ingen af os, der kan lide, når maskinen svigter på en længe ventet tur eller under en banedag, når vi ikke kan forbedre vores præstationer og i stedet er tvunget til at rode med motorcyklen i paddocken.

Dæk

Dækkene er det eneste kontaktpunkt mellem din motorcykel og vejen. Det er det bedste argument for, at de skal være af høj kvalitet, i bedst mulig stand og maksimalt tilpasset de forhold, du kører under. Dæk til en sportsmotorcykel er en meget bred kategori. Du finder sportsmotorcykeldæk til racerbanen (uden homologering) og homologerede modeller til offentlig vej. Sportsmotorcykeldæk skal være lette (jo lettere vægt, jo lavere rullemodstand), holdbare (den rigtige gummiblanding sikrer holdbarhed under meget store belastninger) og have en slidbane, der giver fremragende dræning (så du får maksimalt greb i vådt føre). Desuden skal konstruktionen af et sportsmotorcykeldæk garantere en stabil bane, når det er foldet helt sammen, og en teknologi, der giver mulighed for hurtig indkøring. Du kan finde sportsmotorcykeldæk fra bl.a. Dunlop, Pirelli, Continental, Bridgestone og Michelin.

Tilbehør

Motorcykeltilbehør tager din køreglæde, sikkerhed og komfort til det næste niveau. Det gør rejsen lettere (f.eks. en telefon- og navigationsholder eller en praktisk taske til brændstoftanken, den såkaldte tankbag), reducerer risikoen for tyveri (f.eks. en bremseskivelås med alarm, et tyverisikringsanker eller en tyverisikringskæde) og hjælper med at holde din motorcykel ren (f.eks. et motorcykelovertræk). Og det er bare begyndelsen! I vores shop finder du tilbehør til din sportsmotorcykel fra mange andre kategorier, herunder crashpads, samtaleanlæg og træningsudstyr til at forbedre din præstation på racerbanen.

Garage-produkter

Servicering af en sportsmotorcykel efter en tur på racerbanen eller en dynamisk tur i bjergenes serpentiner er en sag, du ikke kan overse. Når alt kommer til alt, handler det om din sikkerhed og den fornøjelse, du ser frem til på de efterfølgende ture. Nyttige garageprodukter til sportscykelejere omfatter en svingarm eller et hjulstativ, adaptere/ruller og dækvarmetæpper til at holde dækkene varme under track day. Glem ikke værkstedsværktøjet og tilbehøret, som du skal bruge til service og reparation af fejl. En sportsmotorcykel er en kombination af adrenalin, acceleration og fart. Gør den sikker og behagelig at bruge.

Livsstil - Casual - Hverdagstøj

Kan du lide at fremhæve din motorcykelflair på daglig basis? Det gør vi også! Vi har samlet et stort udvalg af motorcykeltøj til hverdagsbrug, så duften af brændt gummi og benzin kan sprede sig fra din garderobe. Motorcykel t-shirts, sweatshirts og kasketter er blot nogle få eksempler på tilbehør til det ægte benzinhoved!

Hjelme

En sporty motorcykelhjelm skal være sikker, komfortabel og let. Hvilke kriterier skal du bruge til at guide dit køb? Meget afhænger af, hvor du oftest vil bruge din motorcykelhjelm. Hvis du skal på racerbanen, skal du gå efter high-end skaller for at sikre, at dit hoved er beskyttet på det højest mulige niveau (det samme gælder motorcykeltøj, støvler og handsker). Hvis du vælger en motorcykelhjelm til offentlig vej, skal du være opmærksom på lydisolering, vægt (jo lettere skal, jo mindre træthed i nakken) og bærekomfort. Selvfølgelig må du ikke glemme sikkerheden. Sikkerheden bør altid være på det højest mulige niveau, uanset hvor du kører.

Termoaktivt undertøj

Termoaktivt undertøj tager sig af din termiske komfort. På kolde dage vil det effektivt varme din krop (især modeller i merinould), og i varmt vejr vil det reducere temperaturen ved siden af din krop med op til 1 grad celsius. Termoundertøj til motorcykelkørsel betyder også mindre risiko for gnavesår (takket være den sømløse konstruktion) og større friskhed (sølvioner og andre løsninger minimerer væksten af bakterier, der er ansvarlige for ubehagelige lugte). Desuden fungerer termoundertøj godt til andre aktiviteter som trekking, ski/snowboarding eller løb, så du kan bruge det hele året rundt.

Bagage

Er sportsmotorcykler skabt til at rejse på? Nej, men det betyder ikke, at du ikke kan tage dem med på en længere tur! Til motorcyklister, der kan lide at køre langt og samtidig holde et dynamisk tempo, har vi udviklet en serie af motorcykelbagage, der er skræddersyet til sportsmotorcykler. Motorcykelbagage til en sportsmotorcykel er kendetegnet ved lav vægt, aerodynamisk design for at reducere luftmodstanden og høj funktionalitet. I vores sortiment finder du bl.a. sidekufferter, tasker til brændstoftanken (tankbag) og tasker til passagersædet. Se, hvad vi har forberedt til dig, og kom afsted!

Handsker

Sportsmotorcykelhandsker skal være kendetegnet ved et højt sikkerhedsniveau, være behagelige at have på og have en fremragende ergonomi. Hurtig betjening af håndtag, fuld motorcykelfornemmelse og ordentlig håndbeskyttelse i tilfælde af et fald er ting, uden hvilke hurtig kørsel er udelukket. Sportsmotorcykelhandsker handler også om stil, så du skiller dig ud på vejen, og avancerede løsninger, der introducerer dig til en verden af innovative materialer og teknologi. Vælg dine foretrukne sportsmotorcykelhandsker, og oplev adrenalinsuset på offentlige veje eller på racerbanen.

Udstødningssystem

Lad hele nabolaget vide, at du er på vej ud på landevejen! En sportslyddæmper til motorcykel giver dig mulighed for at øge motorens ydeevne og give dig den lyd, du altid har drømt om. Desuden kan du med en lyddæmper til motorcykel forbedre udseendet på din sporty maskine. I vores sortiment finder du lyddæmpere til motorcykler fra mærker som IXIL, Dominator, LeoVince, Arai og Akrapovic. Kort sagt, du har en masse at vælge imellem! Giv din motorcykel en fuldblodskarakter, så hører vi fra dig på vejen.