check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2994100

Normal Xzone rengøringsmiddel til læder og motorcykeltøj 150 ml - 5904413623021

68,63 kr. inklusive moms

Normal Xzone-rengøringsmiddel til lædertøj

Producent:
Producents kode:
5904413623021
Kapacitet:
150 ml

Xzone læderrens er et læderrense- og plejeprodukt af høj kvalitet. Takket være de rensende, smørende og fugtgivende ingredienser fjerner det primært hverdagssnavs, plejer, skinner, gør læderet smidigt, elastisk og glat og har et optimalt pH-niveau.

Den stærke version er designet til kraftig tilsmudsning og klassiske farver. Til daglig pleje og fluorescerende farver anbefales Normal-versionen. Velegnet til alle typer narvlæder.

Læderjakker og -bukser er næsten den mest klassiske beklædningsgenstand for en motorcyklist. Ud over at se godt ud, giver de også den højeste grad af sikkerhed i tilfælde af et fald. Det skyldes, at velholdt læder har en meget højere slidstyrke end tekstilbeklædning. Man skal dog huske på, at beklædning af naturlæder kræver regelmæssig vedligeholdelse og imprægnering. De udsættes meget let for udtørring og oxidering, hvilket får fibrene til at smuldre og overfladen til at revne. Dermed mister tøjet ikke kun sine æstetiske kvaliteter, men også sine beskyttende egenskaber.

Det vigtigste er at fjerne det daglige snavs regelmæssigt og ikke lade det sidde for længe.

Læderbeklædning bør ikke dybderenses for ofte, så en eller to gange om sæsonen er helt tilstrækkeligt. Hyppigere indgreb i læderets struktur kan forringe dets egenskaber.

Rengør derefter hele overfladen uden at bruge vand med en blød klud og et af de professionelle rengøringsmidler, der er designet til dette formål, såsom XZone Leather Cleaner. Hvis du sørger for at fjerne dagligdags snavs, bør dette trin være tilstrækkeligt. Til mere hårdføre pletter kan du bruge en blød børste til at rengøre Xzone læderbeklædning, men vær meget opmærksom på kvaliteten af det farvestof, som tøjproducenten bruger. Hvis du bemærker minimale spor af farve på børsten, skal du straks stoppe dette trin, da du kan ende med at misfarve din jakke eller dine bukser. Efter vask skal du skylle resterne grundigt med varmt vand og lade tøjet tørre helt på et luftigt sted uden sol.

Det sidste trin er at påføre en imprægnering, som gør det sværere for vandet at trænge ind i fibrene. Læderbeklædning, der rengøres i henhold til disse instruktioner, vil forblive æstetisk tiltalende, blød og smidig i lang tid.

Sposób użycia
  • Ryst beholderen før brug
  • test produktets virkning på et lille skjult område - vær særlig forsigtig ved brug på farvet læder
  • påfør produktet på læderets overflade, og gnid i cirkulære bevægelser, mens du justerer trykket - rengør med en fugtig svamp eller blød børste
  • Fjern løstsiddende snavs med en svamp eller klud vasket i rent vand.