check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2982261

Motorolie Mannol 7406 TRAKTOR Superoil 15W-40 10L - MN7406-20

686,42 kr. inklusive moms

Motorolie Mannol 7406 TRAKTOR Superoil 15W-40

Producent:
Producents kode:
MN7406-20
Viskositet:
15W-40
Type:
4T
Kapacitet:
20
Kapacitet:
20 l

Mineralsk motorolie i økonomiklasse til moderne, kraftige 4-takts dieselmotorer med høj hastighed i traktorer med og uden turboladning, der arbejder under krævende forhold. Den er specielt formuleret til at beskytte landbrugsudstyr og opnå maksimalt afkast uanset driftsbetingelserne. Den er udviklet til alle typer tunge dieselmotorer i landbrugsmaskiner og andet offroad-udstyr (byggeri, minedrift) og specialudstyr fra europæiske, amerikanske og asiatiske producenter i henhold til Euro I, II, III-kravene, hvor det krævede ydelsesniveau er CD eller lavere. Kan anvendes i benzinmotorer med et krævet ydelsesniveau på API SG eller lavere.

Algemene beschrijving
  • Moderne additiver kombineret med en førsteklasses mineralbase giver gode antifriktions- og antislidsegenskaber, der forlænger udstyrets forventede levetid betydeligt sammenlignet med analoge olier i alle, selv de mest ekstreme, driftstilstande, samtidig med at brændstoføkonomien sikres.
  • I modsætning til analoge olier har den forbedret termooxidationsstabilitet, som kombineret med dens fremragende rengørings- og dispergeringsegenskaber effektivt reducerer dannelsen af kul- og lakaflejringer, forhindrer dannelsen af alle former for slam og holder motordele rene på alle tidspunkter mellem skift.
  • den unikke formel giver olien modstandsdygtighed over for ældning
  • har gode lavtemperaturegenskaber, herunder et tilstrækkeligt lavt frysepunkt til at sikre god pumpekvalitet af olien og evnen til at starte motorens undersystemer ved lave temperaturer, nem "koldstart" og reduceret opstartsslitage
  • beskytter effektivt motordele mod alle former for korrosion
  • kan anvendes ved kørsel med brændstof med et højere svovlindhold

Se Til 4-takts motorer

Se mere her →