check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2982226

Motorolie 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL 10L - MN7205-10

388,67 kr. inklusive moms

Motorolie 2T Mannol 7205 2-TAKT UNIVERSAL

Producent:
Producents kode:
MN7205-10
Type:
2T
Kapacitet:
10
Kapacitet:
10 l

Mineralbaseret motorolie af høj kvalitet til mange formål til moderne luftkølede totaktsmotorer med høj belastning og højt omdrejningstal. Velegnet til forblandet smøring og automatisk blanding i motorens indsugning.
Den er udviklet til alle typer totaktsmotorer: motorcykler, knallerter, scootere og andre tohjulede køretøjer med den krævede API TC- og JASO FB-olie. Overhold det blandingsforhold mellem brændstof og olie, der anbefales af motorproducenterne. Hvis ikke - det anbefalede forhold er 1:50. Følg producentens anbefalinger i motormanualen! Den er farvet grøn for visuelt at kontrollere olien i blandingen.

Algemene beschrijving
  • Den moderne additivpakke og den syntetiske, højrensede base sikrer stabil motordrift under alle driftsforhold, herunder høje temperaturer og belastninger, forhindrer dannelsen af kulstofaflejringer, lak og sod på væggene i forbrændingskammeret, stempler, tændrør, ventiler, udstødningsmanifold og udstødningsrør forhindrer, at stempelringene sætter sig fast, og forlænger dermed motorens levetid.
  • en særlig olieformulering sikrer røgfri forbrænding og forhindrer for tidlig tænding
  • Særlige detergentkomponenter holder motorens dele rene
  • danner straks en meget stabil blanding med alle typer brændstof, selv ved lave temperaturer
  • har fremragende korrosions-, slid- og antifriktionsegenskaber, forhindrer slid og ridser på cylindervægge selv under ekstreme belastninger

Se Mineralske

Se mere her →