check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 97182

Meteor 51,00 mm Minarelli AM6 stempel - PC1933200

272,77 kr. inklusive moms

Komplet stempel fra Meteor

Producent:
Producents kode:
PC1933200
:
51,00 mm
Pin diameter (d):
12 mm
Stempelhøjde (L):
53,5 mm
C-dimension:
28 mm
Motortype:
2T
Algemene beschrijving
  • fremstillet i italien
  • passer til aluminiums- og støbejernscylindre
  • fungerer rigtig godt med originale cylindre og cylindre fra verdens førende mærker, f.eks. Malossi, Polini, Pinasco, Top Performances osv.
Tłoki 2T

Meteors stempler, der er designet til totaktsmotorer, er fremstillet af en støbt aluminiumslegering med 18% siliciumindhold. Takket være blandingen af silicium elimineres den termiske udvidelse af stemplet betydeligt, og stemplet kan derfor fungere under meget barske forhold. Det garanterer lang og problemfri drift. Derudover udsættes de for en udglødningsproces og sprøjtes med et molybdænlag. De leverede stempelringe kommer fra en japansk producent eller det italienske firma Caber.

Tłoki 4T

Meteor-stemplerne, der er designet til firetaktsmotorer, fremstilles ved hjælp af støbe- og derefter smedeteknologi af en aluminiumslegering med 13 % siliciumindhold. Derudover udglødes de og sprøjtes med et lag af molybdæn og grafit (for at reducere friktionskoefficienten under drift). De udsættes også for en anodiseringsproces, som påvirker materialets hårdhed betydeligt. Stempelringene er fremstillet i Japan.

Passer til

Dette produkt passer til 292 motorcykler.

CPI
MBK

Andre har også købt