check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2982506

Mannol vinterdieseladditiv 1L - MN9983-1PET

109,77 kr. inklusive moms

kapacitet:

Mannol vinterdieseladditiv

Producent:
Producents kode:
MN9983-1PET
Kapacitet:
1L

Winter Diesel - et særligt anti-gel-additiv udviklet ved hjælp af en unik teknologi til at reducere hældepunktet (gelering) og den maksimale filtreringstemperatur for både sommer- og vinterdiesel. Det er velegnet til alle typer diesel og alle typer dieselmotorer (atmosfæriske og turboladede) med ethvert brændstofsystem, udstyret og ikke udstyret med partikelfiltre og katalysatorer. Ændrer ikke brændstoffets grundlæggende egenskaber, men forbedrer kun dets lavtemperaturegenskaber.
Rystes grundigt før brug. Tilsættes diesel eller direkte i brændstoftanken før eller umiddelbart efter hver tankning, fra efteråret, i forholdet 1:1000 (250 ml anti-gel pr. 250 l brændstof).
Forsigtig: Additivet fryser i kulde og udviser kun sine fulde egenskaber, når det blandes med diesel. På grund af risikoen for frysning må additivet ikke opbevares ved temperaturer under 0 °C. Når det udsættes for kulde, bliver det fast og flyder ikke. I dette tilfælde skal det varmes op til stuetemperatur, så det kan bruges igen. Additivet må kun tilsættes brændstof i flydende tilstand. Anbefales til regelmæssig brug.

Algemene beschrijving
  • forhindrer krystallisering af paraffin i dieselbrændstof ved lave temperaturer
  • reducerer den maksimale filtrerbarhedstemperatur (til -36 °C) og frysepunktet (til -47 °C) for dieselbrændstof. optimerer og stabiliserer driften af brændstofsystemet ved lave temperaturer, forhindrer tilstopning af filtre og brændstofledninger med paraffinkrystaller
  • øger fuldstændigheden af brændstofforbrændingen og brænder spontant uden dannelse af kulstofaflejringer og askerester
  • letter opstart af motoren ved lave temperaturer
  • indeholder rengøringsmidler for at sikre renhed af samlinger og dele af brændstofsystemet
  • beskytter brændstofsystemet mod korrosion
  • neutraliserer vandkondensat i brændstoftanken og forhindrer dannelse af isblokke i forsyningssystemet ved negative omgivelsestemperaturer

Se Olietilbehør

Se mere her →

Andre har også købt