check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2982336

Mannol HV 46, ISO 46 Zinkfri hydraulikolie 208L - MN2206-DR

7.545,98 kr. inklusive moms

kapacitet:

Mannol HV 46 hydraulikolie, ISO 46 zinkfri

Producent:
Producents kode:
MN2206-DR
Kapacitet:
208l

Mineralske hydraulikolier i flere kvaliteter fremstillet på basis af højrensede alkaliske olier med et højt viskositetsindeks og en pakke med zinkfrie (lav aske) additiver for så vidt muligt at opfylde de specifikke driftskrav i moderne præcisionshydrauliksystemer med høj belastning og varmebelastning, herunder systemer udstyret med servomekanismer og servoventiler, der anvendes i industrielt og mobilt udstyr, hvor producenten anbefaler brug af "zinkfrie" hydraulikolier. De er udviklet under hensyntagen til kravene til industriel hydraulik, mobilt og stationært udstyr, der arbejder under høje og meget høje belastninger, tryk, driftstemperaturer og/eller hastigheder, og især under meget svingende temperaturforhold og den store mulighed for eller forurening af vand.

Zinkfri hydraulikolier har de samme egenskaber som almindelige olier, men har samtidig en længere forventet levetid og eliminerer helt dannelsen af klumper og "løse aflejringer", som blokerer filtre og forstyrrer driften af servomotorkomponenter i fugtige miljøer og ved høje temperaturer. Disse "løse aflejringer" dannes ved interaktion mellem zinkholdige additiver og vand.

Algemene beschrijving
  • indeholder zinkfri anti-slid-, anti-oxidations-, anti-korrosions- og anti-skumadditiver og en viskositetsmodifikator
  • har høj modstandsdygtighed over for oxidation og højeste hydrolytiske stabilitet
  • har en optimal viskositet over et bredt driftstemperaturområde for at sikre, at hydraulisk udstyr fungerer med maksimal effektivitet over en lang periode
  • har gode anti-slid-egenskaber, som minimerer sliddet på de tilhørende dele i hydrauliske pumper, fordelere, cylindre og servodrev, hvilket sikrer en lang levetid og reducerer udgifterne til reservedele.
  • Moderne rengørings- og dispergeringsadditiver sikrer perfekt renhed af hydrauliksystemets komponenter, hvilket beskytter præcisionsparrene mod slitage, forlænger udstyrets levetid og øger dets effektivitet.
  • højeste varme- og oxidationsstabilitet, modstandsdygtighed over for mekaniske og kemiske påvirkninger - begrænser dannelsen af alle former for aflejringer og aggressive stoffer, hvilket øger driftssikkerheden for systemets elementer (ventiler, hydrauliske fordelere osv.), samtidig med at det udmærker sig ved fremragende filtrerbarhed
  • Takket være sine fremragende antikorrosive egenskaber beskytter det overfladerne på alle anvendte metaller og legeringer mod aggressiv påvirkning fra syrer, oxidationsprodukter og vand, hvilket reducerer vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne betydeligt.
  • har fremragende deemulgerende egenskaber, lavt hældepunkt, god flydeevne ved lave temperaturer
  • modstandsdygtighed over for skumdannelse og beluftning forbedrer hydraulikpumpers ydeevne
  • neutral over for alle tætningsmaterialer og malinger, der er kompatible med mineralolier. forebygger lækager og reducerer dermed indkøbsomkostningerne
  • har en forlænget levetid (serviceinterval over 5000 timer)

Se Hydrauliske olier

Se mere her →