check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2982131

Mannol 8212 ATF Gearolie AG55 10L - MN8212-1ME

102,69 kr. inklusive moms

Mannol 8212 ATF gearolie AG55

Producent:
Producents kode:
MN8212-1ME
Kapacitet:
1

Speciel helårs syntetisk transmissionsvæske (ATF) til den nye generation af 6-trins automatiske transmissioner fra ZF-koncernen. Sikrer problemfri drift af den automatiske gearkasse, garanterer minimal slitage, lang levetid for gearkassen og brændstoføkonomi selv under ekstreme belastninger. Den er udviklet under hensyntagen til de særlige krav i G 055 005 fra VW-koncernen.
Anbefales til den nye generation af 6-trins gearkasser fra ZF-koncernen til personbiler og varevogne fra Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, hvor der kræves overholdelse af kravene i VW G 055 005 og de ovennævnte specifikationer fra europæiske producenter.
Farve: gulbrun.
Overhold producentens anvisninger i betjeningsvejledningen!

Algemene beschrijving
  • En førsteklasses lavviskos syntetisk base med et konstant højt viskositetsindeks kombineret med en multifunktionel additivpakke bevarer alle sine egenskaber over et bredt temperaturområde: Den giver gode smøreegenskaber ved lave temperaturer (-45 °C) om vinteren og sikrer en stabil oliefilm ved ekstreme belastninger og høje temperaturer om sommeren.
  • En højteknologisk kombination af additiver giver gode antifriktionsegenskaber for gearkoblinger og fremragende friktionsegenskaber for friktionselementer, hvilket sikrer betydelig brændstoføkonomi, kontinuerlige og jævne gearskift og øget levetid for alle transmissionskomponenter. Sikrer koordineret og jævn koblingsdrift. Forhindrer gnidning
  • Har forbedret termisk, oxidativ og kemisk stabilitet og modstandsdygtighed over for termisk nedbrydning ved høje temperaturer i hele levetiden. Reducerer lakering, dannelse af slam, sod og andre aflejringer, forlænger tiden mellem olieskift og sikrer holdbarheden af transmissionskomponenterne, hvilket reducerer omkostningerne til vedligeholdelse af udstyret.
  • Takket være tilsætningen af særlige inhibitorer beskytter den effektivt metaldele mod korrosion af jernholdige og ikke-jernholdige legeringer, både under og uden for drift.
  • Forhindrer effektivt ophobning af luft, skumdannelse og kavitation, har fremragende køleegenskaber og lavt fordampningstab.
  • sikrer kompatibilitet med alle pakningsmaterialer, forhindrer hævelse, hærdning og krympning, hvilket reducerer omkostningerne til reservedele og forhindrer lækage
  • reducerer støj

Se Syntetiske

Se mere her →