check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2982156

Mannol 8109 UNIGEAR 75W-80 gearolie 208L - MN8109-60

2.894,81 kr. inklusive moms

Mannol 8109 UNIGEAR 75W-80 gearolie

Producent:
Producents kode:
MN8109-60
Kapacitet:
60
Viskositet:
75W-80

Energibesparende syntetisk gearolie til mange formål. Den kan bruges i alle manuelle gearkasser, herunder 5- og 6-trins synkroniserede manuelle gearkasser, gearkasser med integrerede differentialer i forhjulstrukne køretøjer, transferkasser og hovedtransmissioner, herunder hypoidgear. Den er specielt formuleret til at beskytte teknisk udstyr og opnå maksimalt afkast uanset driftsbetingelserne.
Den er designet til alle typer teknisk udstyr: on-road (lastbiler, busser osv.), off-road (byggeri, minedrift, landbrug) og specialkøretøjer fremstillet af europæiske, amerikanske og asiatiske producenter, hvor det krævede driftsniveau for egenskaber er GL-4 og lavere og/eller GL-5.

Algemene beschrijving
  • En førsteklasses syntetisk base med lav viskositet og ideel viskositet i det krævede temperaturområde kombineret med en additivpakke af nyeste generation giver fremragende antifriktionsegenskaber og sikrer dermed en betydelig brændstoføkonomi og jævne gearskift.
  • Takket være den unikke formulering giver den fremragende anti-slid- og anti-fastfrysningsegenskaber, som forlænger det tekniske udstyrs forventede levetid betydeligt i alle, selv de mest ekstreme, driftstilstande over en bred vifte af omgivelsestemperaturer.
  • Den syntetiske base giver fremragende lavtemperaturegenskaber, der sikrer nem start, pålidelig smøring samt nemme og præcise gearskift ved de laveste (ned til -45 °C) omgivelsestemperaturer.
  • Takket være den syntetiske base har den høj modstandsdygtighed over for oxidation, hvilket giver længere olieaftapningsintervaller og lavere vedligeholdelsesomkostninger for udstyret.
  • er kompatibel med alle strukturelle metaller og legeringer samt med tætningsmaterialer, hvilket reducerer udgifterne til reservedele.

Se Syntetiske

Se mere her →