check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2981730

Mannol 7920 Hybrid SP 0W-16 5L syntetisk motorolie - MN7920-5

294,59 kr. inklusive moms

Mannol 7920 Hybrid SP 0W-16 syntetisk motorolie

Producent:
Producents kode:
MN7920-5
Type:
4T
Type:
Syntetyczny
Kapacitet:
5

Innovativ, energieffektiv motorolie med lav viskositet af den nyeste generation på bisyntetisk basis (PAO + estere) til moderne benzinmotorer. Den er udviklet i henhold til de nyeste API SP- og ILSAC GF-6-standarder og anbefales især til hybridbiler, men er også velegnet til ikke-hybridbiler, der kræver olier med denne viskositet og lignende ydeevneegenskaber.

Algemene beschrijving
  • Uovertruffen brændstoføkonomi i alle tilstande på grund af meget lav kinematik (ved 100 °C) og reduceret højtemperaturviskositet HTHS (ved 150 °C) samt enestående skumdæmpende egenskaber.
  • En meget effektiv additivpakke og en bisyntetisk base med lav viskositet sikrer pålidelig koldstart under de vanskeligste forhold og reducerer motorslid betydeligt ved opstart og tomgang.
  • danner ikke aflejringer i forbrændingskammeret, især i området omkring stempelringe og ventiler, og takket være dens fremragende detergent- og dispergeringsegenskaber og overlegne termiske oxidationsstabilitet bekæmper den effektivt alle typer aflejringer i alle andre motorkomponenter og holder dem rene i hele perioden mellem udskiftninger
  • esteroliekomponenterne giver fremragende anti-slid egenskaber på grund af oliefilmens exceptionelle styrke, selv ved ekstreme driftstemperaturer, hvilket i kombination med den fremragende pumpbarhed øger motorens levetid betydeligt, selv i "start-stop"-kørselstilstande.
  • Til motorer med turboladning og direkte indsprøjtning reducerer den unikke olieformulering LSPI-effekten (Low Speed Pre-Ignition) af brændstofblandingen til nul.
  • neutral over for tætningsmaterialer. Eliminerer lækager, kombineret med reduceret flygtighed sikrer ekstremt lavt olieforbrug og har forlængede drænintervaller.

Se Syntetiske

Se mere her →