check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2981871

Mannol 7915 EXTREME syntetisk motorolie 5W-40 10L - MN7915-5

265,65 kr. inklusive moms

Mannol 7915 EXTREME 5W-40 syntetisk motorolie

Producent:
Producents kode:
MN7915-5
Viskositet:
5W-40
Type:
4T
Type:
Syntetyczny
Kapacitet:
5

Innovativ premium universal motorolie indeholdende estere til moderne turboladede og ikke-turboladede benzin- og dieselmotorer, herunder "gamle" mærker og motorer med højt kilometertal. Designet ud fra kravene fra europæiske producenter. Designet til benzin- og dieselmotorer i en bred flåde af biler (personbiler, lette erhvervskøretøjer, varevogne og lette lastbiler) fra europæiske og andre producenter. Anbefales til brug i motorer i køretøjer fra Daimler, VW, Opel, GM og Renault, hvor der stilles ekstra krav til motorolien (i henhold til ovenstående specifikationer).

Algemene beschrijving
  • esterteknologi og en syntetisk base med et udvidet viskositets-temperaturområde sikrer effektiv motordrift i alle driftstilstande: koldstart, bykørsel, motorvejskørsel, samt under øget belastning (kørsel på ujævne veje, op ad bakke, i trailertrafik, maksimal belastning) og ved høje omgivelsestemperaturer
  • fungerer godt ved aktiv kørsel og mister ikke sine egenskaber ved brug af brændstof af variabel kvalitet (med svovlindhold på op til 500 ppm) på grund af den høje reserve af alkalisk tal (TBN)
  • Den syntetiske esterbaseolie i kombination med den moderne additivpakke opretholder motorens ydelsesparametre gennem hele olieskiftintervallet.
  • Oliens esterkomponenter giver fremragende anti-slid- og anti-friktionsegenskaber på grund af oliens fremragende filmstyrke, som i kombination med fremragende pumpbarhed forlænger motorens levetid betydeligt, selv i "start-stop"-kørselstilstande og under koldstart.
  • På grund af dens fremragende detergent- og dispergeringsegenskaber og overlegne termiske oxidationsstabilitet bekæmper den effektivt alle typer aflejringer og holder motordelene rene gennem hele serviceintervallet.
  • til brug i motorer med forlængede olieskiftintervaller (Long Life) og almindelige motorer
  • til 4T-motorcykelmotorer med våd kobling

Se Syntetiske

Se mere her →

Andre har også købt