check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2981884

Mannol 7902 RACING+ESTER syntetisk motorolie 10W-60 10L - MN7902-1

82,01 kr. inklusive moms

Mannol 7902 RACING+ESTER syntetisk motorolie 10W-60

Producent:
Producents kode:
MN7902-1
Viskositet:
10W-60
Type:
4T
Type:
Syntetyczny
Kapacitet:
1

Premium universal bisyntetisk (PAO + estere) motorolie designet til den nye generation af alle typer motorer, der arbejder under svære og ekstreme driftsforhold. Udviklet til at opfylde kravene fra producenter af sports- og racerbiler. Udviklet til alle typer benzinmotorer (karburator, indsprøjtning og direkte indsprøjtning) og dieselmotorer (turboladede og ikke-turboladede, direkte indsprøjtning og ikke-diesel) i racer-, sports- og specialbiler og andre biler, der kører med høj acceleration, når API-niveauet kræver ydeevneegenskaber på SN / CH-4 og derunder, samt ACEA A3 / B4. Olien er ikke egnet til brug i tunge lastbiler og lignende køretøjer!

Algemene beschrijving
  • Det maksimale udvalg af viskositets- og temperaturegenskaber sikrer fuld motorydelse under meget høje termiske belastninger, ekstreme forhold og under overbelastning.
  • Oliens esterkomponenter danner en usædvanlig hård oliefilm, der giver overlegen slidstyrke og uovertrufne antifriktionsegenskaber under ekstreme motordriftsforhold, herunder høje temperaturer.
  • Tilstedeværelsen af esterkomponenter giver olien den højeste termooxidative stabilitet, som i kombination med de fremragende vaske- og dispergeringsegenskaber sikrer exceptionel renhed af motordele i hele oliens levetid.
  • anbefales til brug i sports- og racerbiler
  • kan bruges i køretøjer med højt kilometertal
  • har forbedret modstandsdygtighed over for varierende brændstofkvalitet og forhindrer effektivt brændstofkondensation
  • anbefales ikke til brug under normale driftsforhold

Se Syntetiske

Se mere her →