check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2981951

Mannol 7812 Motorcykel 4T 10W-40 10L motorcykelmotorolie - MN7812-10

453,25 kr. inklusive moms

Motorcykelmotorolie Mannol 7812 Motorbike 4T 10W-40

Producent:
Producents kode:
MN7812-10
Viskositet:
10W-40
Type:
4T
Kapacitet:
10
Kapacitet:
10 l

nnovativ syntetisk esterholdig motorolie til 4-takts heavy duty-motorer på motorcykler, pitbikes, motards osv. til offroad- (enduro, motocross, trial osv.) og motorvejskørsel (stuntriding, supermoto osv.) under ekstreme belastninger. Den er designet til at garantere motorbeskyttelse og gearkassens holdbarhed. Den er designet til 4-takts benzinmotorer på alle typer motorcykler, terrængående køretøjer (quad-cykler), scootere og luft- og væskekølede scootere med eller uden integreret gearkasse.

Algemene beschrijving
  • En særlig additivpakke og en syntetisk base giver en høj trækkraftkoefficient i friktionselementerne, hvilket forhindrer slitage ved at forhindre glidning og sikrer nøjagtig og jævn koblingsfunktion under opstart, acceleration og kørsel med konstant hastighed, hvilket muliggør nemme gearskift.
  • Takket være den esterholdige base har den fremragende smøre-, anti-slid- og anti-fastfrysningsegenskaber, der reducerer brændstofforbruget, forbedrer effekten og motorens levetid. Giver maksimal beskyttelse mod slid på cylinder-stempelgruppen og ventilgearet
  • Baseret på en usædvanlig stabil syntetisk base, der indeholder ester, designet til ekstreme driftsforhold, har fremragende termooxidationsstabilitet og modstandsdygtighed over for høje temperaturer, hvor den opretholder en usædvanlig stærk oliefilm.
  • opretholder stabile viskositetsegenskaber under alle driftsforhold, herunder høje glidehastigheder, på grund af det høje viskositetsindeks. Giver usædvanlig let koldstart i vinterperioden
  • Særlige detergentdispergerende additiver holder motordelene helt rene
  • har fremragende skumdæmpende egenskaber og lav fordampningskapacitet
  • højtydende inhibitorer giver fremragende antikorrosionsegenskaber
  • kan blandes med tilsvarende syntetiske olier
  • er kompatibel med alle udstødningsgaskontrolsystemer

Andre har også købt