check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2981807

Mannol 7715 LONGLIFE 504/507 syntetisk motorolie 10L - MN7715-20

1.080,44 kr. inklusive moms

Mannol 7715 LONGLIFE 504/507 syntetisk motorolie

Producent:
Producents kode:
MN7715-20
Type:
4T
Type:
Syntetyczny
Kapacitet:
20

Premium universal fuldsyntetisk (indeholder PAO) motorolie til moderne VW benzin- og dieselmotorer (inklusive direkte indsprøjtning) med og uden turboladning, inklusive pumpeinjektorer (Pumpe-Düse). Udviklet til benzin- og dieselmotorer, der opfylder EURO IV- og EURO V-standarderne for en lang række af VW-gruppens køretøjer (personbiler, lette SUV'er, varevogne og lette lastbiler) med yderligere krav til motorolie i overensstemmelse med specifikation 504 00/507 00 og dens forgængere. Olien er ikke egnet til brug i tunge lastbiler og lignende køretøjer!

Algemene beschrijving
  • Takket være særlige friktionsmodifikatorer har den fremragende anti-slid-, anti-fastfrysning- og anti-slid-egenskaber, som sikrer lang og pålidelig drift af pumpe-injektor-systemet og hele ventiltoget, hvilket reducerer slid på knastakslerne.
  • Takket være fremragende detergent- og dispergeringsegenskaber og høj termisk stabilitet og oxidationsstabilitet bekæmper den effektivt alle typer aflejringer og holder motordele rene i hele perioden mellem olieskift.
  • sparer brændstof takket være optimale antifriktionsegenskaber
  • Den fuldsyntetiske baseolie har et lavt hældepunkt (-45 °C og derunder) og gør det nemt at starte motoren ved lave temperaturer på grund af dens fremragende rotations- og pumpeegenskaber, hvilket reducerer sliddet ved motorstart betydeligt.
  • har en optimal viskositet over et bredt temperaturområde for stabil ydeevne under alle driftsforhold, herunder bykørsel og overbelastning
  • modvirker effektivt ældning på grund af høj termisk stabilitet og oxidationsstabilitet
  • kompatibel med alle udstødningsefterbehandlingssystemer, DPF, TWC, EGR og SCR takket være Mid SAPS-teknologi
  • til brug i motorer med forlængede olieaftapningsintervaller (Long Life op til 30.000 km) og konventionelle motorer
  • egnet til motorer med flydende naturgas (LNG) og flydende petroleumsgas (LPG)

Se Syntetiske

Se mere her →