check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2981878

Mannol 7501 Classic 10W-40 syntetisk motorolie 5L - MN7501-5

212,17 kr. inklusive moms

Mannol 7501 CLASSIC 10W-40 syntetisk motorolie

Producent:
Producents kode:
MN7501-5
Viskositet:
10W-40
Type:
4T
Kapacitet:
5
Kapacitet:
5 l

HC-syntetiseret universal esterholdig motorolie til moderne turboladede og ikke-turboladede benzin- og dieselmotorer, både flerventilede og med direkte indsprøjtning, herunder "gamle" mærker og køretøjer med højt kilometertal. Designet til at opfylde kravene fra europæiske producenter. Udviklet til benzin- og dieselmotorer i en bred vifte af køretøjer (personbiler, lette SUV'er, varevogne og lette lastbiler) fra europæiske og andre producenter. Anbefales til motorer i køretøjer fra Daimler, VW og Renault. Olien er ikke egnet til brug i tunge lastbiler og lignende køretøjer!

Algemene beschrijving
  • esterteknologi kombineret med en HC-base med et udvidet viskositets-temperaturområde sikrer effektiv motordrift i alle driftstilstande: koldstart, by- og motorvejskørsel, øget belastning (offroad- og bakkekørsel, bugsering, kørsel med maksimal belastning) og høje omgivelsestemperaturer.
  • fantastisk til aktiv kørsel. mister ikke sin funktionalitet ved brug af brændstof af variabel kvalitet (op til 500 ppm svovlindhold) på grund af sit høje totale baseantal (TBN)
  • bevarer motorens ydeevne og funktionalitet i hele intervallet mellem udskiftninger
  • esterkomponenter i kombination med en unik avanceret additivpakke giver fremragende anti-slid- og anti-friktionsegenskaber på grund af enestående oliefilmstabilitet, som kombineret med god pumpbarhed forlænger motorens levetid betydeligt, selv i køretøjer med et Start-Stop-system og under koldstart
  • Fremragende vaskemiddel- og dispergeringsegenskaber sammen med overlegen termisk stabilitet og oxidationsstabilitet forhindrer effektivt alle typer aflejringer (herunder lak- og soddannelse) og holder motordelene usædvanligt rene i hele skifteintervallet.
  • egnet til motorer, der drives af flydende naturgas (LNG) og petroleumsgas (LPG)

Se Til 4-takts motorer

Se mere her →

Andre har også købt