Menu

til Adventure-motorcykler

Kan du lide at udforske ukendt terræn og kortlægge nye ruter? Her finder du alt, hvad du og din motorcykel har brug for til at gennemføre de hårdeste ekspeditioner.

De mest populære produkter

Sko

Flodovergange, fascinerende singletrack på golde stepper og hårde stigninger i bjerge, som man troede, verden havde glemt. Det er blot nogle få af de omstændigheder, som du bør komme tørskoet ud af under en ekspedition. Adventure-motorcykelstøvler skal være stærke, vandtætte og sikre, for man ved jo aldrig, hvad eventyret på den anden side af jorden bringer. Vi har et udvalg af motorcykelstøvler til dig, som er forberedt til de hårdeste udfordringer, og som vi selv har testet under enduro- og adventureekspeditioner til bl.a. Kirgisistan, Mongoliet, Rumænien, Tadsjikistan og Norge.

Tøj

Adventure-motorcykeltøj skal være forberedt på alt, hvad du kan støde på under en ekspedition. I kraftig regn vil en vandtæt membran og neoprenkrave være praktisk; i varmt vejr vil et kraftigt ventilationssystem og meshforing give lindring; og i tilfælde af jord vil certificerede beskyttere, Cordura ydermateriale og aramidfibre vise sig at være uvurderlige. Uanset hvilken retning du tager, vil Adventure motorcykeltøj være en trofast rejsekammerat, du kan regne med. Hos Gmoto finder du ekspeditionsmotorcykeltøj fra bl.a. Rebelhorn, Adrenaline, Modeka, SPIDI og RST.

Rygsække

En motorcykelrygsæk er en uundværlig del af enhver ekspedition. Den kan indeholde proviant, dokumenter, et lommeværktøjssæt til motorcyklen, et kamera og andre småting, som altid er værd at have ved hånden. Men en motorcykelrygsæk handler ikke kun om at bære dine ejendele, men også om større komfort og køresikkerhed. Rygsække med en camelbak (vandbeholder) giver dig mulighed for at genopfylde væske uden at stoppe, mens en certificeret rygbeskytter, der er indbygget i nogle modeller, minimerer følgerne af et fald. En motorcykelrygsæk vil også være praktisk i de øjeblikke, hvor du stiger af din motorcykel og udforsker området, mens du stadig bærer dine mest værdifulde genstande.

Dele

Du må ikke glemme reservedelene til din motorcykel under ekspeditionen. Det er dem, der redder dit skind, når du krydser glemte regioner på kloden, hvor der måske ikke er en veludstyret motorcykelbutik eller et værksted til rådighed. Desuden er motorcykeldele en lige så vigtig overvejelse, når du forbereder dig. Når du forbereder dig på dit livs tur, er det ikke værd at tage halve forholdsregler, så vælg motorcykeldele fra pålidelige producenter, der garanterer kvalitetsarbejde og robuste materialer. Her finder du et stort udvalg af motorcykeldele til Adventure-maskiner.

Dæk

Skal du ud på dit livs tur? Glem ikke, at motorcykeldækkene er den eneste del af din maskine, der kommer i direkte kontakt med vejen. De giver dig den rette trækkraft i ujævnt terræn, korte bremselængder og greb på våd asfalt, så de skal være i topform. Desuden slider en motorcykel med touringudstyr hurtigere på dækkene, så tænk dig om en ekstra gang, før du kører ud for at udskifte dem. Du kan finde motorcykeldæk til alle typer terræn, fra asfalt til ørkensand.

Tilbehør

På en ekspedition har du brug for motorcykeltilbehør, der gør din tur mere sikker og komfortabel. Et regnsæt, en bærbar kompressor, et værktøjssæt og dækspande er blot nogle få eksempler på gadgets, der redder dit skind i vildmarken. Tænk grundigt over, hvad du har brug for, og hvor i verden du skal hen, før du tager af sted, og gå så på opdagelse i det store udvalg af motorcykeltilbehør. Lad dig ikke overraske af noget på din rejse!

Garage-produkter

Motorcykelture er ikke nogen nem opgave, så din maskine skal være godt forberedt. Værkstedsprodukter (herunder værktøj, stativer og donkrafte) vil gøre det muligt for dig at udføre en grundig inspektion af din motorcykel på kort tid, efterfulgt af service og udbedring af fejl. Overlad ikke din ekspeditions succes til tilfældighederne, og vær forberedt på enhver udfordring, som din valgte retning giver dig. Vælg kvalitetsprodukter fra værkstedet, og lad dig ikke overraske.

Hjelme

En ADV-motorcykelhjelm skal være holdbar, sikker og funktionel. Når alt kommer til alt, skal du ud på et eventyr, hvor alt kan ske. På landevejen er de bedste hjelme maxi, integral og enduro. Vælg en model med visir, solskærm og et godt ventilationssystem. Skallen er også vigtig. Flerlagskomposit med certificeret fyld og DD-fastgørelse vil kunne modstå strabadserne på enhver ekspedition. På vores ture til Kirgisistan, Mongoliet, Tadsjikistan, Norge og Sibirien har vi testet motorcykelhjelme fra mærkerne Airoh, Bell, Caberg og Shark, som du selvfølgelig finder i vores sortiment.

Termoaktivt undertøj

Termoaktivt undertøj er et must-have inden for ekspeditionstøj. Takket være den sømløse konstruktion gnaver det ikke, holder dig frisk i længere tid (sølvioner og specielle materialer begrænser formeringen af bakterier, der er ansvarlige for ubehagelige lugte) og varmer kroppen under morgenfrost og endeløs regn. Nogle modeller gør det desuden muligt at køle kroppen ned i varmt vejr, hvilket reducerer temperaturen på kroppen med op til 1 grad celsius! Tro os, termoundertøj vil forvandle din motorcykeloplevelse for altid.

Bagage

Når du pakker til en krævende ekspedition, vælger du kun de mest nødvendige ting til at gennemføre den sikkert, komfortabelt og fornøjeligt. Under turen får disse ting en helt ny betydning, for uden dem kan rejsen blive en fiasko. Derfor er det værd at beskytte dem godt ved at vælge robust, holdbar og ergonomisk motorcykelbagage. Sidekufferter af aluminium, en midterkuffert af plast eller måske en rullepose af vandtæt materiale? Udvalget er stort, og det samme er vores sortiment af motorcykelbagage til ture, rejser og ture rundt om skorstenen.

Handsker

Hænderne er en af de mest udsatte dele af kroppen, når man kører motorcykel. De får tæsk af vind, regn og alle mulige forhindringer, når man kører offroad, så det er værd at beskytte dem godt. Adventure-motorcykelhandsker skal være lavet af slidstærkt materiale, der kan klare eftervirkningerne af et fald i terrænet og på asfalten, og de skal være helt vind- og vandtætte. Det er en god idé at vælge en model med høj manchet og ventilationszoner, som øger kørekomforten betydeligt. Vælg de motorcykelhandsker, der passer til din kommende tur, og kom afsted!