check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 646386

YSS progressive fjedre til forhjulsophæng - PR305I080-135S450X

1.098,68 kr. inklusive moms

Produkt tilgængeligt på specialordre. Leveringstiden kan blive forsinket med 7 dage. Ingen returret.

YSS progressive fjedre til forhjulsophæng

Producents kode:
PR305I080-135S450X
Algemene beschrijving
  • Topkvalitetsprodukt fra en anerkendt producent.
  • Sættet indeholder 2 stk. progressive fjedre. Progressive fjedre er en fremragende erstatning for lineære fjedre. De er velegnede til både ældre og helt nye motorcykler. Fjedrene er fremstillet af siliciumstål af høj kvalitet. Desuden er fjedrene poleret i hele deres længde for at forbedre oliegennemstrømningen.
  • Forhjulsophængets fjedre er et godkendt produkt! Homologeringscertifikatet kan findes i afsnittet "Bilag". Når du har monteret fjedrene, skal du printe certifikatet ud og opbevare det et sikkert sted. Det er ikke nødvendigt at medbringe certifikatet sammen med bilens dokumenter. Certifikatet fremvises på diagnostikerens udtrykkelige anmodning.
  • Fjedrene er beregnet til motorcykler.
  • Producent: YSS
  • Fabrikken blev grundlagt i 1983 i Thailand. I dag er Y.S.S. Company Limited en af de største og hurtigst voksende producenter af motorcykelaffjedringskomponenter i verden med repræsentation i Europa, Amerika, Australien og Japan. Det er værd at bemærke, at Y.S.S. også producerer ophæng til mindre og ældre motorcykler og scootere. Virksomheden har alle de certifikater, der beviser den høje kvalitet af produktet og hele produktionsprocessen, herunder kvalitetskontrol af hvert (!) produkt, der forlader produktionsanlægget.
  • Vores produktsortiment omfatter bagstøddæmpere til de fleste motorcykelmærker, komponenter til forhjulsophæng og styrestøddæmpere.

Passer til

Dette produkt passer til 2 motorcykler.