Menu

SSV/UTV'er

SSV'er, Buggies og ATV'er er maskiner, der giver stor offroad-spænding. For at opnå fuld køreglæde og et højt sikkerhedsniveau har vi forberedt et udvalg af offroad-dele, tøj og tilbehør til dig.

De mest populære produkter

Sko

Alle, der har kørt offroad mindst én gang, ved, hvor uforudsigelig denne sport er. Fald, sten, der flyver ud under hjulene på andre motorcykler, og fodstøtter, der graver sig ned i foden efter hver landing på usikkert underlag - det er bare nogle af de farer, som cross/enduro-motorcykelstøvler skal håndtere. En god cross-støvle skal beskytte ankelleddet mod forstuvninger og forvridninger, have en sål, der gør, at fødderne hviler sikkert på fodstøtterne, og være ergonomisk designet, så det ikke er noget problem at betjene gearskifte og bremsehåndtag. Enduro- og crossstøvler til motorcykler handler selvfølgelig ikke kun om sikkerhed, men også om komfort. Når du vælger enduro/cross-motorcykelstøvler, skal du være opmærksom på pasformen til foden, ventilationssystemet og den type materiale, der er brugt på indersiden. Glem ikke stilen! Cross/enduro-støvler skal se godt ud. Uanset hvad din motorcykel- og offroad-garderobe er, kan du helt sikkert finde de rigtige cross/enduro-sko. Producenterne konkurrerer ikke kun på kvaliteten af de anvendte materialer og innovative løsninger, men også på design og farveversioner af cross/enduro-støvler. Skarpe farver, dæmpede vintagetoner eller måske klassisk sort med kromspænder? Når det gælder valgmuligheder, overgår cross- og endurosko alle forventninger.

Tøj

Kører du offroad? Så bør du udstyre dig med godt endurotøj, der holder dig komfortabel og sikker, når det bliver varmt. Når du vælger endurotøj, skal du være opmærksom på flere faktorer, herunder komfort, design og byggekvalitet. Du må dog ikke glemme, at enduro- eller crossbeklædning først og fremmest skal minimere skader ved fald eller ved at vade gennem buskadset så meget som muligt. Når du leder efter det endurotøj, du drømmer om, skal du derfor være opmærksom på certificeringer og materialer for beskyttere/beskyttere i buffere, knæpuder, ortoser, panser osv. Husk, at cross-tøj ikke kun er beskyttere, men også handsker, bluser, bukser og jakker. I deres tilfælde kan du gå amok i stil og matche specifikke beklædningsgenstande til f.eks. din motorcykel. Enduro/cross-tøj har altid overrasket med sine farvekombinationer og design, hvilket gør, at det skiller sig ud fra motorcykeltøj, der er designet til asfaltveje eller lange distancer. Cross-tøj giver dig mulighed for at udtrykke 100% af din karakter og skille dig ud på motocrossbanen eller i marken med et unikt look - med vores tøj vil du gøre indtryk! Du finder cross- og endurotøj fra en række anerkendte producenter som Fox, Leatt og Thor.

Brille

Crossbriller er et uundværligt stykke udstyr for alle, der kører offroad uden for alfarvej. De giver både sikkerhed og komfort, når man kører offroad. Endurobriller skal have et ridsefast visir og en breakaway-fastgørelse, der genopretter fuld synlighed på et splitsekund - vi kan ikke forestille os at konkurrere uden dem! Du vil også sætte pris på crossbrillernes gode lufttæthed, når du kører under vanskelige forhold. Rammens form og det forseglende skum minimerer trykket og begrænser indtrængen af støv under brillen. Når du vælger dine drømmebriller til enduro, skal du også være opmærksom på remmen. Den skal være robust og have en silikonebelægning for at sikre, at cross-/endurobrillerne sidder sikkert på hjelmen.

Hjelme

På vej off-road eller til motocrossbanen? Så har du brug for en robust crosshjelm, der giver høj sikkerhed og kørekomfort. Gode hjelme til cross er kendetegnet ved lav vægt, et effektivt ventilationssystem og en god konstruktion (f.eks. en flerlagsskal lavet af forskellige fibre). Desuden bør cross- og endurohjelme have et visir, der beskytter mod solen og sten, der flyver ind under hjulene på andre motorcykler, hvilket øger køresikkerheden. Når du vælger den enduro/cross-hjelm, du drømmer om, skal du også være opmærksom på fastgørelsen. Mange af os kan ikke forestille os at køre offroad uden en DD-lukning - heldigvis er det en meget populær løsning. Alt i alt handler crosshjelme ikke kun om stil, så du skiller dig ud i marken og på motocrossbanen, men frem for alt om sikkerhed og komfort, når du kører uden for alfarvej.

Termoaktivt undertøj

Termoundertøj har været populært blandt offroad-motorcyklister i flere år. Oprindeligt henvendte producenterne sig til dem, der kørte i koldt vejr, men med tiden er termoundertøj begyndt at komme på markedet for at øge den termiske komfort, selv i sommervarmen. I dag er termoundertøj avancerede produkter, som er et uundværligt første lag i motorcykeludstyret - både for cross- og endurokørere samt landevejsmotorcyklister. Termoundertøj skubber effektivt fugt ud, og kombineret med ventilationszoner og sømløs konstruktion sikrer det et højt komfortniveau uanset terræn eller køretempo. Når du tager på endurotur, fungerer termoundertøj desuden godt sammen med andre aktiviteter, så du trygt kan tage på trekking eller klatring uden at skifte tøj. På den anden side er termoundertøj uundværligt udstyr, når man står på ski eller snowboard, især sæt lavet af merinould.

Beskyttere

Krydsbeskyttere er uundværlige, hvis du vil komme helskindet tilbage fra en offroad-udflugt og fortsætte din offroad-hobby. Protektorer, ortoser, buffere, nakkestabilisatorer og panser - udvalget af krydsbeskyttere er enormt, og det betyder, at der også er masser af måder at øge sikkerheden på. De mest populære endurobeskyttere er fra mærker som Fox, Leatt og Acerbis. Når du vælger crossbeskyttere, skal du være opmærksom på beskyttelsens certificering, ventilationssystem og byggekvalitet. Husk, at jo hårdere du kører, og jo mere imponerende de ting, du gør på motocrossbanen, er, jo mere bør du bevæbne dig og række ud efter avancerede crossbeskyttere. Andre kriterier, når man køber endurobeskyttere, er fastgørelsessystemer og udseende. Som med andre cross/enduro-beskyttelsesgenstande (f.eks. hjelme og støvler) har crossbeskyttere også fænomenal styling og forskellige farveversioner.

Tilbehør

En bred vifte af produkter og tilbehør, der er designet til at forbedre, beskytte, personliggøre og forbedre ydeevnen for SSV'er (Side-by-Side Vehicles), Buggies (lette terrængående køretøjer) og UTV'er (Utility Task Vehicle). Disse køretøjer er populære til off-road rekreation, motorsport samt landbrug og industri, så tilbehøret til dem er mangfoldigt.

Reservedele

En samling af vigtige komponenter, der kan udskiftes eller opgraderes for at bevare eller forbedre ydeevnen, holdbarheden og sikkerheden på SSV'er (Side-by-Side Vehicles), Buggies (lette terrængående køretøjer) og UTV'er (Utility Task Vehicle).