check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 1832

Sæt af JMT BMW-rammehovedlejer

228,00 kr. inklusive moms

15 dage til at returnere varerne

Sæt af JMT-rammehovedlejer

Producent:
JMT
Garanti:
12
Algemene beschrijving
  • et sæt består af to koniske rullelejer af høj kvalitet og et tilstrækkeligt antal støvtætninger
  • Bemærk venligst, at den korrekte tilstand af tætningerne sikrer, at lejerne fungerer under de korrekte forhold, og at de slides efter en tilstrækkelig lang brugsperiode.
  • I modsætning til de oprindeligt installerede kuglelejer fungerer de meget bedre i kronrøret. Det er derfor, næsten alle producenter af udskiftningsdele vælger at tilbyde denne type løsning
  • Selvom det ikke er svært at udskifte lejerne, anbefaler vi, at dette arbejde udføres af et specialiseret motorcykelværksted med den rette viden og det rette værktøj af hensyn til rytterens og passagerens sikkerhed.

Sættet består af to koniske rullelejer af høj kvalitet og et tilsvarende antal støvtætninger. Detaljer om dimensionerne og komponenterne i sættet kan findes i funktionerne ovenfor. Bemærk, at den korrekte tilstand af tætningerne sikrer, at lejerne fungerer under de korrekte forhold og slides op efter en tilstrækkelig lang brugsperiode.
Tapede rullelejer fungerer, i modsætning til de oprindeligt installerede kuglelejer, meget bedre i rammens hoveddel. Det er derfor, næsten alle udskiftningsproducenter vælger at tilbyde denne type løsning.
Selv om udskiftning af lejer ikke er en vanskelig operation, anbefaler vi af hensyn til rytterens og passagerens sikkerhed, at dette arbejde udføres af et specialiseret motorcykelværksted med den rette viden og det rette værktøj.

Passer til

Dette produkt passer til 9 motorcykler.

BMW

Se Lejer til rammehoved

Se mere her →