check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2744581

RFX Pro 2.0 F7 28,6 mm styrdæksel sort Windham - FXHB7000399BK

700,95 kr. inklusive moms

RFX Pro F7 Taper Bar 28,6 mm (sort) Windham

Producent:
RFX
Producents kode:
FXHB7000399BK
Algemene beschrijving
  • RFX Pro Series F7 Taper Bars er designet og testet efter de højeste standarder.
  • F7 Taper Bars er lavet af 7075-T6 aluminium og har Oversize Taper Extension (OTE) for at give overlegen styrke og modstandsdygtighed over for styrt, mens Engineered Flex Technology (EFT) og Progressive Damping Control (PDC) er med til at sikre tilstrækkelig fleksibilitet og reducere maskinens vibrationer for at bekæmpe træthed hos rytteren.
  • OTE er en udvidelse af den overdimensionerede midtersektion (28,6 mm). Forøgelsen af oversize-sektionen, så den løber uden for styrets sidste bøjning, tilføjer betydelig styrke til den svageste del af ethvert styr, kombineret med en vægtykkelse på 4 mm, der forbliver konsistent selv uden for bøjningerne, og F7 Taper Bar er et af de letteste, men alligevel stærkeste styr på markedet.
  • EFT er designet til at give en lille smule fleksibilitet til styret. En nøje udvalgt indvendig vægtykkelse på 4 mm i styrets rise- og taper-områder hjælper med at reducere effekten af kraftige stød, samtidig med at rytteren får maksimal fornemmelse af forenden i svingene.
  • PDC er skabt ved hjælp af en større vægtykkelse på 5 mm i styregrebsområdet, som er beregnet til at afbalancere og dæmpe virkningerne af ratvibrationer. Det svarer i princippet til de styrvægte, der bruges på sportscykler, men er specielt designet og testet til de vibrationer, der produceres af moderne 4-takts højtydende motocrosscykler.
  • Funktioner:
  • - Konstrueret af 7075 flyaluminium- Varmebehandlet T6 for at øge trækstyrken- Sandblæst finish for at forhindre spændingsrevner i overfladen og forlænge styrets levetid- Oversize Taper Extension (OTE) hjælper med at reducere skader ved styrt- Engineered Flex Technology (EFT) hjælper med at reducere førerens træthed- Progressive Damping Control (PDC) hjælper med at reducere maskinens vibrationer- Udhulet grebsområde for at forhindre, at grebet glider iamp; Poleret gashåndtag for mere jævn gashåndtering- Lasergraveret justeringsgitter for ideel konfiguration- Anodiseret farve for at forhindre korrosion- Inkluderer skumpude med høj densitet og slidstærkt PVC-betræk- Fås i en række forskellige bøjninger, der passer til de fleste kørere

Se Betræk til styr

Se mere her →