check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 651853

Puig Urban motorcykelforrude grå - 7599H

1.086,26 kr. inklusive moms

Produkt tilgængeligt på specialordre. Leveringstiden kan blive forsinket med 21 dage. Ingen returret.

Puig Urban motorcykelforrude grå

Producent:
Producents kode:
7599H
Farve:
przyciemniony
Materiale:
akryl
Algemene beschrijving
  • PUIG forrude til motorcykel.
  • PUIG-produkter er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og med enestående præcision. De fleste forruder passer til specifikke motorcykelmodeller. Se venligst fanen "Tekniske data" for detaljerede tekniske oplysninger.
  • Forruder til motorcykler er en godkendt detalje. Producenten har opnået de relevante certifikater. Detaljer: fanen "homologering til".
  • Alle nødvendige monteringskomponenter er inkluderet (nogle motorcykelmodeller kræver ikke monteringskomponenter, i hvilket tilfælde producenten pakker selve forruden).
  • Under fanen "Vedhæftede filer" finder du monteringsvejledningen, som også er inkluderet i produktet.
  • Farven er angivet i produktnavnet.
  • Producent: PUIG
  • PUIG er en stor virksomhed, der producerer et utal af tilbehør til motorcykler og scootere. Som mange andre virksomheder i denne sektor blev PUIG grundlagt på erfaringer fra racerløb. Virksomhedens historie begyndte i 1964. Det var dengang, PUIG begyndte at producere kapper og forruder til VESPA og DERBI. I løbet af kort tid steg produktionskapaciteten betydeligt, og PUIG blev en seriøs leverandør af andre karrosserikomponenter (hovedsageligt forruder) til mange andre motorcykelmodeller. Fra 2002 blev PUIG en aktiv sponsor af MOTO GP-kørere, hvor man begyndte at få ny erfaring med aerodynamikken i sine flagskibsprodukter. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Granollers i nærheden af Barcelona. Siden 2012 har PUIG haft et distributionslager i Orlando, hvorfra de forsyner markedet til kunder i USA og Canada.

Passer til

Dette produkt passer til 987 motorcykler.

ATU
PGO
SYM