check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 658178

Olietemperaturindikator JMP V.2020 20x1,5 mm

267,81 kr. inklusive moms

Olietemperaturindikator JMP V.2020 20x1,5 mm

Producent:
JMP
Algemene beschrijving
  • Olietemperaturindikatoren er tilpasset til at blive placeret i stedet for målepinden til måling af olieniveauet. Det er den perfekte løsning til dem, der ikke har andre temperaturindikatorer på deres motorcykler, f.eks. i konsollen.
  • Målerne er blevet tildelt motorcyklerne. Brug tildelingerne for at undgå bestillingsfejl. Sammenlign dog længden på målepinden og gevindet på stikket med indikatorens gevind, inden du monterer den.
  • Producent: JMP
  • JMP (JM Professional) er en serie af specialiseret motorcykelværkstedsværktøj, universalværktøj og mange reservedele til motorcykelreparation, som er et fremragende alternativ til originale komponenter.
  • Alle, der har prøvet at reparere en motorcykel med billigt markedsværktøj, har set, hvor vigtigt det er at have specialiseret værkstedsværktøj. Værktøjets ejerskab og kvalitet er ofte afgørende for, om selv den mindste reparation lykkes. JMP's værktøj er fremstillet ved hjælp af den nyeste metalbearbejdningsteknologi. Mange af værktøjerne er dedikeret til meget specifikke anvendelser, hovedsageligt inden for reparationer af motorer, brændstofsystemer og affjedring. JMP-serien udvides hele tiden med værktøjer til nye løsninger, der bruges af motorcykelproducenter.

Passer til

Dette produkt passer til 294 motorcykler.