Menu

for Oldtimers

Når duften af benzin blander sig med duften af lange aftener i garagen, så ved vi, at vi har at gøre med en ægte entusiast af gamle motorcykler. Leder du efter skrammel til din oldtimer? Så er du kommet til det rette sted!

De mest populære produkter

Sko

Officer, pelsjæger, militærstøvler... Vi har mange modeller af motorcykelstøvler, som du vil se godt ud i på din klassiker! Ud over deres originale stil vil de give dig den rette beskyttelse af dine fødder og skinneben, beskytte dig mod regn og kulde og garantere komfort, når du kører i varmt vejr. Se vores udvalg af motorcykelstøvler til din oldtimer, vælg din foretrukne stil og dit foretrukne materiale (vi anbefaler en kombination af klassisk naturlæder og moderne membran), og lad dig tage på eventyr med din klassiker!

Tøj

Det er værd at se godt ud på en klassiker. Motorcykeltøj giver dig mulighed for at skabe en harmonisk duo med din maskine og tage dig tilbage til de gamle dage. Desuden vil ordentligt motorcykeltøj garantere din sikkerhed og komfort på vejen og i terrænet, så du frit kan udforske ethvert område. Du finder både motorcykeltøj i retrostil og forslag med et mere moderne look. Uanset hvad du vælger, kan du regne med høj kvalitet og innovative materialer til at beskytte dig.

Rygsække

Tager du på landevejen i din klassiker? Eller er du en af de entusiaster, der hver dag pendler til arbejde og andre ærinder i byen på din oldtimer? I begge tilfælde har du brug for en god motorcykelrygsæk. Du kan opbevare din bærbare computer, dit kamera, udstyr til en weekendtur og andre småting, som er nyttige at have ved hånden. Nogle modeller af motorcykelrygsække giver dig også mulighed for at øge din køresikkerhed. En rygbeskytter, der er syet ind i rygsektionen, beskytter dig i tilfælde af et fald. Tjek vores forslag til motorcykelrygsække, og find en model, som du kan have med dig hver dag.

Dele

Er du ved at forberede din klassiker til et rally, en tur eller en sæson? Så har du brug for kvalitetsmotorcykeldele, der ikke svigter dig på vejen! Hos Gmoto finder du reserve-, drifts- og tilbehørsdele til gamle motorcykler (også dem, der blev produceret i kommunisttiden). Har du brug for en ny tænding til din WSK? Det er ikke noget problem! Eller måske har du en cylinder, der har sat sig fast i din Simson? Det er heller ikke noget problem! Tjek vores udvalg af motorcykeldele, klargør din oldtimer og glem alt om nedbrud på vejen.

Dæk

Dækkene er den eneste del af din klassiker, der kommer i direkte kontakt med vejen. Uanset om du ejer en gammel trial-cykel eller en youngtimer til landevejskørsel, bør du udstyre dig med gode motorcykeldæk. De vil give dig det rette vejgreb i vådt føre og dermed løfte din køreglæde til det næste niveau. Desuden vil motorcykeldæk give din maskine et unikt look og føre den tilbage til den tid, hvor den blev lavet. Tjek vores udvalg af motorcykeldæk, og tag din klassiker med på vejen!

Tilbehør

Opvarmede håndtag, spejle med blinklys, håndbeskyttere... Der er meget motorcykeltilbehør, du kan få brug for til din klassiker. Det er praktisk, uanset om du er på landevejen eller på din daglige pendlertur, og gør din old- eller youngtimer til en perfekt finjusteret maskine til de mange kilometer. Se vores udvalg af motorcykeltilbehør, og udstyr din klassiker med de produkter, du altid har manglet og drømt om.

Garage-produkter

Gamle motorcykler har den egenskab, at de kræver meget opmærksomhed fra deres ejere. Reparationer, service og udskiftning af dele er aktiviteter, der udføres meget hyppigere på dem end på nye motorcykler. Vil du gerne passe på din klassiker på en behagelig og stressfri måde? Så har du brug for et veludstyret værksted! Skruenøgler, donkrafte, motorcykelkemikalier eller specialværktøj er bare begyndelsen. Tag et kig på vores udvalg af værkstedsprodukter, og gør dit værksted klar til enhver reparation!

Livsstil - Casual - Hverdagstøj

Vil du vise, at klassikere er din passion? Der er ingen nemmere måde end en motorcykel-T-shirt eller sweatshirt med logoet fra en producent med en lang historie! Hos Gmoto finder du afslappet tøj med motorcykelmotiv fra forskellige epoker (f.eks. motorcykel-T-shirts med Junak-, WSK- og Simson-logoer, kasketter, sokker og andet tøj), som vil fortælle alle, der møder dig, at du er passioneret omkring gamle motorcykler. Tjek vores forslag til afslappet motorcykeltøj, og vis verden, at du elsker klassiske ethjulede motorcykler.

Generelle produkter

Hos Gmoto finder du et omfattende udvalg af reservedele (herunder dæk, motordele, bremser, affjedringskomponenter osv.), tøj og hjelme (herunder bukser, jakker, støvler, motorcykeltrøjer, fritidstøj osv.), tilbehør (herunder rygsække, bagagetilbehør, rejsetilbehør) og værktøj til klassiske motorcykler. Udforsk vores sortiment, udstyr dig selv og din klassiker med alt, hvad du har brug for, og kom afsted. Vejen venter på dig!

Hjelme

Når du kører på en klassiker, er det værd at tage vare på din sikkerhed. En motorcykelhjelm vil ikke kun beskytte dit hoved i tilfælde af et fald, den vil også garantere dig god stil og et højt niveau af komfort. På en oldtimer vil integrerede eller åbne hjelme i retrodesign fungere bedst. Ejere af rigtig gamle maskiner vil helt sikkert være interesserede i motorcykelhjelme i militærstil, som vil fuldende outfittet ved stævner og andre møder mellem entusiaster af gamle motorcykler. Se vores udvalg af motorcykelhjelme til klassiske motorcykler, og kom ud på vejen med stil!

Termoaktivt undertøj

Uanset årstiden, stedet og de forhold, du kan lide at køre på din klassiker under, vil du finde det nyttigt at have termoundertøj til din motorcykel. I varmt vejr vil det holde din krop kølig (nogle modeller garanterer en reduktion i kropstemperaturen på helt op til 1 grad Celsius), mens det i frostgrader og kraftig regn vil sikre optimal termisk komfort. Kan du lide at køre på en oldtimer uden for sæsonen eller under ekstreme vejrforhold? Så er termoundertøj til motorcykel i merinould lige noget for dig! Tag et kig på vores forslag til termoundertøj, og hold dig komfortabel, mens du kører på motorcykel.

Bagage

Bare dig, din klassiker og vejen. En smuk vision, ikke sandt? At rejse på en oldtimer har unægtelig sin charme, så det overrasker os slet ikke, at du har lyst til at komme af sted. Reservedele, værktøj og andre uundværlige ting, når man rejser på en klassiker, transporteres bedst i motorcykelbagage, der er designet med tanke på gamle motorcykler. Du finder sidetasker, bagagerum (side og midter), rollbags og tanktasker samt andet bagagetilbehør til oldtimere. Vælg din motorcykelbagage, og kom afsted!

Handsker

Hænderne er en af de kropsdele, der bliver ramt hårdest, når man kører motorcykel. Kraftig regn, kolde vindstød eller høje hastigheder skåner dem ikke. Desuden er hænderne ikke kun udsat for ugunstige vejrforhold og hypotermi, men også for træthed og alvorlige skader ved et fald. Det er derfor, det er så vigtigt at vælge ordentlige motorcykelhandsker til din klassiker. Du kan vælge mellem modeller i retrostil (ideelt til en oldtimer) og modeller med et mere moderne look. Uanset hvilke motorcykelhandsker du vælger, kan du være sikker på, at dine hænder får tilstrækkelig beskyttelse mod skader og dårlige vejrforhold.