check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 433204

Muc-Off rengøringsbørstesæt 5 stk. - 206

322,52 kr. inklusive moms

Børstesæt i 5 dele

Producent:
Producents kode:
206
Algemene beschrijving
  • Indeholder fem Muc-Off®-børster i en praktisk opbevaringspose
  • Blød skrubbebørste med sintrede børstehår, der er designet til at rengøre rammer og komponenter og samtidig passe på sarte overflader; har et holdbart, slagfast håndtag, der ikke glider under ekstreme forhold, et overdimensioneret hoved til hurtig rengøring af store områder og gummierede slagzoner for maksimal beskyttelse
  • Detailbørsten er ideel til at fjerne hårdt snavs på gear, nav og andre snævre områder. Det nye børstedesign har et holdbart, slagfast håndtag, der ikke glider under ekstreme forhold, holdbare nylonbørster og gummierede slagzoner for maksimal beskyttelse af sarte overflader.
  • Klobørsten har tre børstehoveder med slidstærke nylonbørster og en integreret mudderskraber; ideel til kæder og tandhjul.
  • Rengøringsbørsten til hjul og komponenter er specielt formet til nem rengøring af fælge og eger; har et robust, slagfast håndtag, der ikke glider under ekstreme forhold, slidstærke nylonbørster og gummierede stødzoner for maksimal beskyttelse af sarte overflader.
  • Dobbeltsidet børste er ideel til at komme til snavs, der er svært at fjerne på eger, skiver og støddæmpere; har et holdbart, slagfast håndtag, der ikke glider under ekstreme forhold, og holdbare nylonbørster; dobbelte børstehoveder kan udskiftes og justeres for at nå de tætteste områder
  • Ifølge producenten: For at opretholde alle børsters ydeevne skal du undgå at bruge dem med kogende vand og på varme dele; det anbefales at bruge varmt vand og vente, til alle varme dele er kølet af, før du bruger dem.