check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 650048

EBC MD 4174 X bremseskive - MD4174X

- 10%

1.268,56 kr. inklusive moms Cena rządzi  1.409,51 kr.

Laveste pris de sidste 30 dage før rabat: 1.409,51 kr.

alert information icon

Produkt tilgængeligt på specialordre. Leveringstiden kan blive forsinket med 7 dage. Ingen returret.

EBC MD 4174 X bremseskive

Producent:
EBC
Producents kode:
MD4174X
Algemene beschrijving
  • EBC X/XC Series - Fuldt flydende bremseskiver til forhjulet
  • Disse bremseskiver erstatter flere LS (venstre) / RS (højre) bremseskiver og kan monteres i begge sider.
  • Det stål, der bruges til de nye EBC-bremseskiver, er en særlig blanding af rustfrit stål med en højere friktionseffekt end konventionelle varmebehandlede bremseskiver af rustfrit stål. Med en 10% forbedring af friktionseffekten øges bremsekraften yderligere.
  • Vægten på de nye ''X'' og ''XC'' serier er yderligere reduceret med 5-10% takket være et 6-nåls system med en let indre ring, hvilket også er en forbedring i forhold til konventionelle bremseskiver.
  • De nye bremseskiver har EBC's unikke og patenterede SD-system, hvor firkantede nitter i bremseskivens fordybninger gør det muligt for den ydre og indre ring at udvide sig uhindret under den varme, der opstår under opbremsningen, uden at nitteforbindelsen brydes.
  • Denne nedbrydning sker, når bremseskiven opvarmes ved kraftig opbremsning, og den ydre ring kommer i kontakt med de (normalt runde) nitter, der adskiller den ydre ring fra den indre ring. Det nye EBC-system forhindrer dette problem, som er årsagen til 100% af bremseskivefejl forårsaget af skiveforvrængning og vibration.
  • Hvad er SD-systemet? Det er det nye firkantede nitte-system fra EBC. Dette system forhindrer fuldstændig forvridning af bremseskiven, øger dens levetid og forbedrer bremseeffektens konsistens.

Passer til

Dette produkt passer til 6 motorcykler.

Se Bremseskiver

Se mere her →