check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 513018

Dynatek elektronisk programmerbart tændingsmodul - DD2000-HD2E8P

2.682,15 kr. inklusive moms

Produkt tilgængeligt på specialordre. Leveringstiden kan blive forsinket med 21 dage. Ingen returret.

2000-HDE Digitalt PC-programmerbart tændingsmodul

Producents kode:
DD2000-HD2E8P
Algemene beschrijving
  • Tændingen er en opgradering af den elektroniske tænding, der findes på de seneste modeller af Harleys, og den er mikrocomputerstyret, hvilket giver ekstremt præcis kontrol over hele tændingsprocessen.
  • Det giver køreren mulighed for at skræddersy tændingsforløbet og omdrejningsbegrænseren til en given motors specifikke behov; fire indbyggede tændingsforløbskurver passer til motorer, der spænder fra standardmotorer til stærkt modificerede motorer til en række forskellige driftsforhold; fire uafhængige omdrejningsbegrænsere, der kan vælges fra 6.000 til 7.500 o/min; og fire uafhængige omdrejningsbegrænsere, der kan vælges fra 6.000 til 7.500 o/min.
  • Computerprogrammering gør det muligt at definere gasspjældskurver ved åben og delvis åben, omdrejningsbegrænsninger, omdrejninger uden belastning og forskydninger af bageste cylinder.
  • Et separat omdrejningstællerudgangskabel giver mulighed for ren omdrejningstællerdrift under omdrejningsbegrænsning og i enkelt tændingstilstand.
  • Der er en diagnostisk LED-indikator på bagsiden af kontrolmodulet for nem fejlfinding og statisk timing.
  • Fremstillet i USA.
  • VIGTIGT: På enhver elektronisk fremrykket tænding, såsom Dyna 2000-HD1 eller Harley fabrikstænding, skal der bruges kulfiber tændrørskabler for at reducere radiofrekvensinterferens. Brug af kobberledninger kan forårsage tændingsfejl på grund af den stærke elektriske støj, der genereres ved tændrørene. Det originale kabel fra Harley-Davidson burde være fint.
  • Ikke egnet til modeller med brændstofindsprøjtning.
  • HDE-systemer er ikke kompatible med Dyna "S"-systemer. Kun HD1/HD2-systemer bør anvendes.

Den tilbyder en hurtig kurve, der simulerer mekanisk tændingsfremføring til hot rod-motorer; muligheden for at bruge vakuumkompensation til tændingsfremføring via en VOES-kontakt; og en tændingsforsinkelsestilstand, der gør det muligt at vælge en tændingsforsinkelse på 5°, 7° eller 10°, når forsinkelsesindgangen er aktiveret.

Passer til

Dette produkt passer til 136 motorcykler.

Se Tændingsmoduler

Se mere her →