check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 2984517

Drivkæde RK 525ZXW/116 XW-Ring orange åben med hætte

1.138,68 kr. inklusive moms

Produkt tilgængeligt på specialordre. Leveringstiden kan blive forsinket med 7 dage. Ingen returret.

15 dage til at returnere varerne

Drivkæde RK 525ZXW/116 XW-Ring orange åben med hætte

Producent:
RK
Størrelse:
525
:
116
:
zakuwka
Type:
otwarty
Algemene beschrijving
  • RK-motorcykelkæder fremstilles af en af Japans mest fremtrædende kædeproducenter, RK Takasago Chain, hvis produkter i mange tilfælde finder vej til den første samling, hovedsageligt til japansk fremstillede motorcykler. RK-kæder bruges desuden af adskillige racerhold i konkurrencer i Moto GP, Dakar og mange andre rækker.
  • RK ZXW:
  • NYHED 2017 En ny generation af drivkæder designet til Super Bike-applikationer og højtydende sports- og touringmotorcykler. På nuværende tidspunkt er RK ZXW den stærkeste kæde i verden. Brugt som første montering på mange af de mest kraftfulde motorcykler. XW-ringforsegling giver kæden længere levetid. Sammenlignet med en O-ringskæde er det lidt over 50%. Kæderne i ZXW-serien fås i en række forskellige farver. Kæderne er beregnet til motorcykler.
  • For detaljerede specifikationer, se fanen "Tekniske data".
  • Producent: RK-Japan
  • RK Japan Co., Ltd. er en af de største motorcykelvirksomheder i verden. Takasgo Chain Co. blev grundlagt i 1951. Ltd. er i årenes løb blevet verdens førende producent af kæder og hjulfælge til motorcykler. Virksomheden har også en tidligere historie, der går tilbage til 1930'erne i det forrige århundrede. Produktionen finder sted i Japan, Malaysia og USA. Vores sortiment omfatter drivkæder til motorcykler.

Passer til

Dette produkt passer til 247 motorcykler.

BMW