check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
Salget af dette produkt er ophørt.
ID: 491208

Drengetrusser Brubeck Comfort Cotton Junior blå indigo 116/122

37,16 kr. inklusive moms

Drengetrusser Brubeck Comfort Bomuld Junior

Producent:
Størrelse:
116/122

Comfort Cotton Junior-drengetrusserne er fremstillet med sømløs teknologi i en åndbar strik i to lag. Tøjet tilpasser sig perfekt til kroppen og beskytter huden mod gnavesår. For at sikre maksimal komfort under brug kombinerer tøjet bomuld, der er behageligt at røre ved, med syntetiske fibre. Denne sammensætning er med til at minimere risikoen for sved. Undertøjet er anti-allergifremkaldende, tørrer hurtigt og skal ikke stryges. Det er ideelt til hverdagsbrug hele året rundt.

Det forbedrede, anatomiske snit i kombination med BRUBECK Air Jet-garn giver en øget følelse af komfort og tilpasser sig perfekt til kroppen og fremhæver silhuetten. Undertøjet opfører sig som en anden hud. Den bløde og delikate beklædning beskytter mod gnavesår, og afslutningen med trykfrie ribben hjælper med at slippe af med selv det mindste ubehag under brug. Sammensætningen af førsteklasses bomuld med BRUBECK Air Jet-garn med nye, unikke egenskaber holder huden tør og frisk i lang tid, da fugttransporten fra kroppens overflade er endnu mere effektiv. Undertøjet tørrer meget hurtigt og kræver ingen strygning.

COMFORT COTTON-kollektionen fra BRUBECK er et kropsvenligt, funktionelt bomuldsundertøj, der er grundlaget for tøj til hverdagsaktiviteter og giver beskyttelse og komfort hele året rundt.