check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
ID: 12479

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

455,85 kr. inklusive moms

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Producent:
Garanti:
12
Algemene beschrijving
  • Crash pads er glidere, der beskytter kalechen, motoren og andre dele af motorcyklen under et fald. De er lavet af en speciel teknisk plast, som absorberer stødenergien og bremser den glidende motorcykel.
  • RENNER crash pads er fremstillet på CNC-maskiner (numerisk styrede maskiner), hvilket sikrer en meget god overfladekvalitet og nøjagtighed. Vi tilbyder sæt, der er klar til at blive monteret på motorcyklen uden behov for ekstra beslag og skruer.
  • Sættet består af to glidere (lavet af plast), beslag lavet af aluminiumslegering, anodiseret for korrosionsbeskyttelse og farvning, og fastgørelsesskruer. Gliderne er sorte, og beslagene er sølvfarvede (naturlig aluminium).
  • Boltens og gevindets styrke er valgt, så gevindet ikke knækker, og stellet ikke bøjer på motorcyklen i tilfælde af for stor belastning, f.eks. hvis den glidende motorcykel hænger fast i en kantsten. Bolten vil bøje eller knække, når der opstår for stor bøjningskraft på glideren. Selv hvis glideren brækker af, opfylder den sin vigtige rolle, da den spreder meget af energien, når motorcyklen rammer asfalten.
  • Monteringsvejledning er inkluderet.
  • Producent: Renner
  • Produkter fra Renner (tidligere Zipser) er allerede ret velkendte af vores kunder. Virksomhedens perfekt fremstillede og letmonterede crashpads har været de mest succesfulde. Produktionen foregår på numerisk styrede værktøjsmaskiner, hvilket ved første øjekast adskiller Renners produkter fra andre producenters.
  • Alle sæt leveres med tydelige monteringsvejledninger og er pakket i en æstetisk og praktisk kasse.
  • Reservedele til alle sæt er også tilgængelige.
  • Oprindelsesland - Polen.

Glidere, der beskytter kalechen, motoren og andre dele af motorcyklen, når den falder. Fremstillet af en særlig teknisk plast, som absorberer stødenergien og bremser den glidende motorcykel. Fremstillingen på CNC-maskiner (computer numerically controlled) sikrer en meget god overfladekvalitet og nøjagtighed. Vi tilbyder sæt, der er klar til at montere på motorcyklen uden behov for ekstra beslag og skruer.

Sættet består af to spidser (plast), beslag af aluminiumslegering, anodiseret for korrosionsbeskyttelse og farvet, og monteringsskruer. Spidserne er sorte, beslagene er sølvfarvede (naturlig aluminium).

Boltens og gevindets styrke er valgt, så gevindet ikke knækker, og stellet ikke bøjer på motorcyklen, hvis der opstår for stor belastning, f.eks. hvis motorcyklen glider over en kantsten eller lignende. Bolten vil bøje eller knække, når der opstår for stor bøjningskraft på skyderen. Selv hvis glideren knækker af, opfylder den sin vigtige rolle, da den spreder meget af energien, når motorcyklen rammer asfalten.

Passer til

Dette produkt passer til 14 motorcykler.