check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
Salget af dette produkt er ophørt.
ID: 490772

Camisole Brubeck Comfort Bomuld beige S

65,15 kr. inklusive moms

Se T-shirts

Se mere her →

Camisole Brubeck Comfort Bomuld

Producent:

CAMISOLE dame-T-shirt er designet til aktive mennesker til hverdagsbrug. Undertøjet er lavet i sømløs teknologi. Det tilpasser sig perfekt til kroppen og fremhæver silhuetten. Beskytter huden mod gnavesår. En sammensætning af åndbar bomuld og syntetiske fibre holder huden tør og frisk i lang tid. Undertøjet er anti-allergifremkaldende, tørrer hurtigt og skal ikke stryges.

Det forbedrede anatomiske snit i kombination med BRUBECK Air Jet-garn giver en øget følelse af komfort og tilpasser sig perfekt til kroppen og fremhæver silhuetten. Undertøjet opfører sig som en anden hud. Den bløde og delikate beklædning beskytter mod gnavesår, og afslutningen med trykfrie ribben hjælper med at slippe af med selv det mindste ubehag under brug. Sammensætningen af førsteklasses bomuld med BRUBECK Air Jet-garn med nye, unikke egenskaber holder huden tør og frisk i lang tid, da fugttransporten fra kroppens overflade er endnu mere effektiv. Undertøjet tørrer meget hurtigt og kræver ingen strygning.

COMFORT COTTON-kollektionen fra BRUBECK er et kropsvenligt, funktionelt bomuldsundertøj, der er grundlaget for tøj til hverdagsaktiviteter og giver beskyttelse og komfort hele året rundt.