check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
Salget af dette produkt er ophørt.
ID: 490261

Brubeck unisex cykelærmer sort L/XL

88,51 kr. inklusive moms

Brubeck unisex cykelærmer

Producent:

Cykelærmer fremstillet ved hjælp af sømløs teknologi med åndbart strik i to lag. Det tætsiddende strikstof og 3D-strukturen skaber luftkanaler. De giver beskyttelse mod vind og lavere temperaturer. Det inderste lag sikrer, at fugten straks transporteres væk fra huden, så huden holdes tør, selv under intens træning. Det ydre lag er ansvarligt for varmeisolering og opretholdelse af optimal kropsvarme. En tynd strik på indersiden af albuerne forbedrer ventilationen og forhindrer indsnævring. Trykfrie sømme sikrer, at ærmet sidder tæt til armen og forhindrer kold luft i at trænge ind under stoffet. Anatomisk konstruktion af venstre og højre ærme. Anbefales til cykling på koldere dage eller til et vejrskifte som supplement til et outfit med en kortærmet cykeltrøje.

De innovative 3D PRO-trøjer er præcis, hvad løbe-, cykel- og motorcykelentusiaster har brug for. Produkterne er ultralette og tynde og sikrer fuld bevægelsesfrihed og tilstrækkelig termoregulering under en intens løbetur eller anden aktivitet i høje temperaturer.

Den tredimensionelle mesh-struktur giver ekstra luftkanaler i rummet mellem huden og trøjen. Det gør det muligt for luft, der opvarmes af kroppens naturlige varme, at samle sig mellem hudens overflade og 3DPRO-trøjen og forhindrer, at temperaturen falder på huden. Effektiv beskyttelse mod hypotermi kan f.eks. fremskynde opvarmningen før mere intensiv aktivitet.