check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
Salget af dette produkt er ophørt.
ID: 491340

Brubeck unisex basislag t-shirt med korte ærmer graphite L

149,57 kr. inklusive moms

Brubeck unisex basislag T-shirt med korte ærmer

Producent:

Den kortærmede basislag-T-shirt er fremstillet med sømløs teknologi af et tyndt, åndbart strik. Det tætsiddende strikstof og 3D-strukturen skaber luftkanaler. Om sommeren øger de kroppens ventilation, og om vinteren samler de varm luft for at beskytte mod hypotermi. Konstruktionen, der er baseret på en 3D-mesh-model, øger overfladearealet for fugtopsamling flere gange. Letvægts, tætsiddende, blødt strikstof begrænser ikke bevægelsen og beskytter mod gnidning. Det strikkede stof har antibakterielle og anti-allergifremkaldende egenskaber. Helårsprodukt, der anbefales til forskellige aktiviteter som basislag.

De innovative 3D PRO-produkter er præcis, hvad entusiaster inden for løb, cykling eller motorcykling har brug for. Produkterne er ultralette og tynde og sikrer fuld bevægelsesfrihed og tilstrækkelig termoregulering under intensivt løb eller andre aktiviteter i høje temperaturer.

Den tredimensionelle mesh-struktur giver ekstra luftkanaler i rummet mellem huden og produktet. Det gør det muligt for luft, der opvarmes af kroppens naturlige varme, at samle sig mellem hudens overflade og 3DPRO-trøjen og forhindrer, at temperaturen falder på huden. Effektiv beskyttelse mod hypotermi kan f.eks. fremskynde opvarmningen før mere intensiv aktivitet.