check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
Salget af dette produkt er ophørt.
ID: 491239

Boxershorts til mænd Brubeck Comfort Wool creme XXL

98,04 kr. inklusive moms

Se Shorts

Se mere her →

Brubeck Comfort Wool boxershorts til mænd

Producent:
Størrelse:
XXL

COMFORT WOOL boxershorts til mænd er hverdagsundertøj i topkvalitet til aktive og unikke kunder. Det yderste lag består af blød, meget fin og delikat 100% merino-fåruld. Takket være uldens høje elasticitet krøller undertøjet ikke og skubber ikke ud. Det tilpasser sig perfekt til kroppen og giver stor frihed i valget af efterfølgende lag tøj. Kombinationen af naturlige fibre med polyamidfibre og brugen af en dobbeltlags, sømløs konstruktion har gjort det muligt at opnå exceptionelle termoregulerende egenskaber og samtidig opretholde maksimal komfort. Undertøjet hjælper effektivt med at opretholde en konstant kropstemperatur og beskytter kroppen mod hypotermi og overophedning. Produktet er dermatologisk testet - det irriterer ikke og forårsager ikke allergi.

Kombinationen af naturlige uldfibre med polyamidfibre og brugen af en dobbeltlags, sømløs konstruktion har resulteret i exceptionelle termoregulerende egenskaber og maksimal komfort. Produktet sikrer hurtigere fugtabsorption, øger den termiske komfort betydeligt og hjælper effektivt med at opretholde en konstant kropstemperatur. Det beskytter kroppen mod overafkøling og overophedning. Produktet er dermatologisk testet - det irriterer ikke eller forårsager allergi og er også velegnet til allergikere. Merinould har yderligere sundhedsfremmende egenskaber: Fibrenes mikromassage hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen til cellerne, hvilket forbedrer cirkulationen, og neutraliseringen af positive ioner har en gavnlig og beroligende effekt på nervesystemet. Det højteknologiske produkt er blevet fremstillet med fokus på kvaliteten i de mindste detaljer, takket være det faktum, at det er blevet fremstillet 100% i EU.

COMFORT WOOL-kollektionen fra BRUBECK er et kropsvenligt uldundertøj, der er grundlaget for tøj til hverdagsaktiviteter. Det giver beskyttelse og komfort hele året rundt ved hjælp af det bedste råmateriale, som naturen selv har skabt - australsk merinould.