check Gratis forsendelse fra 956,00 kr.
check Returnering op til 14 dage
check Betal om 30 dage
check Engroshandel - B2B
Salget af dette produkt er ophørt.
ID: 489201

Ærmeløs t-shirt til kvinder Brubeck Comfort Wool kødfarvet S

149,57 kr. inklusive moms

Ærmeløs t-shirt til kvinder Brubeck Comfort Wool

Producent:

Dametoppe er altid på mode på grund af deres alsidighed og deres pasform med mange stilarter. Den stropløse T-shirt til kvinder i merinould vil sikre din komfort i enhver situation, uanset dagens tempo. Har du et vigtigt forretningsmøde foran dig, og vil du gerne føle dig selvsikker? Eller vil du se godt og attraktivt ud på en date om aftenen? Vi tilbyder dig vores ærmeløse merino-T-shirt fra Comfort Wool-kollektionen, som passer til dine behov for komfort og funktionalitet.

Merinouldens naturlige egenskaber, som er værdsat over hele verden, er blødhed, blødhed og termoregulering. Merinouldens fibre er tre gange tyndere end menneskehår og bøjer sig ved kontakt med huden, så merino hverken kradser eller bider. Det tager ikke imod ubehagelige lugte. Merino stretch T-shirt til kvinder er lavet af en kombination af funktionelle fibre og uld, hvilket resulterer i et strikket stof med en to-lags struktur. Det betyder, at fugt, der opstår under aktivitet eller i stressede situationer, effektivt transporteres væk fra huden til overfladen, så du føler dig frisk og tør. Den sømløse konstruktion forhindrer gnavesår og irritation, uanset hvilken aktivitet der er tale om. T-shirten er elastisk og tilpasser sig din silhuet og fremhæver din femininitet.

Den stropløse T-shirt i merino fra Brubeck vil matche din styling. Den er ideel til en afslappet, ungdommelig eller sporty stil. T-shirten fås i hvid, sort, creme og nuancer. De klassiske farver giver dig et stort udvalg af muligheder. I Comfort Wool-kollektionen finder du også personligt undertøj i uld og langærmede skjorter til kvinder til køligere dage.